Witam chcialam zapytac czy test ciazowy wyjdzie poprawnie po 11 dniach od kstatniego stosunku? Dodam ze kochalam sie z chlopakiem a dwa dni pozniej dostalam okres jednak trwal on tylko 3 dni, czy mozliwe jest zajscie w ciaze? Robilam dwa testy ciazowe i wyszly negatywnie, jednak nie eiem czy nie za wczesnie, prosze o rade. Dodam ze czuje klucie w jajnikach
reklama
G
goszczaca
Gość
Wiesz co to jest owulacja? I kiedy mniej wiecej przypada w cyklu?
G
goszczaca
Gość
Zajrzyj do dr Google on ci co do joty wytlumaczyNie, wytlumacz mi
dobrzeZajrzyj do dr Google on ci co do joty wytlumaczy![]()
Tylko ze ja mam okres niereguralny, jak mam obliczyc swoje dni nieplodne, skoro w kwietniu mialam okres 18 a teraz dostalam 22?Zajrzyj do dr Google on ci co do joty wytlumaczy![]()
NeSSi
Moderatorka
Zwracam Ci uwagę, że kolejne takie tematy będą usuwane.Witam chcialam zapytac czy test ciazowy wyjdzie poprawnie po 11 dniach od kstatniego stosunku? Dodam ze kochalam sie z chlopakiem a dwa dni pozniej dostalam okres jednak trwal on tylko 3 dni, czy mozliwe jest zajscie w ciaze? Robilam dwa testy ciazowe i wyszly negatywnie, jednak nie eiem czy nie za wczesnie, prosze o rade. Dodam ze czuje klucie w jajnikach
Po co zakładasz 3 takie same tematy ? Myślisz, że im więcej zdublowanych tematów na forum, tym więcej odpowiedzi ?
Uzyskałaś już odpowiedź tutaj:
Link do: Ciaza
I tutaj:
Ojoj, przykreZwracam Ci uwagę, że kolejne takie tematy będą usuwane.
Po co zakładasz 3 takie same tematy ? Myślisz, że im więcej zdublowanych tematów na forum, tym więcej odpowiedzi ?
Uzyskałaś już odpowiedź tutaj:
I tutaj:
G
goszczaca
Gość
I po co ta złośliwość? @NeSSi ma 100 proc racji, dziewczyny pomogły ci tyle ile mogły w innych przez Ciebie założonych wątkach. Jeżeli testy wychodziły Ci negatywnie a ponadto miałaś @ to nie wiem czym się martwisz. Zastanawiają Cię "nieregularne" cykle; to przejdź się do gina, rozwieje Twoje wątpliwości.Ojoj, przykre
Pozdrawiam.
reklama