reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś ja 16go będę miała 26dc spróbować można , może jakiś cień cienia się pojawi :) jak na razie to tylko piersi mi jakby nabrzmiały , bolą krzyże troche jajniki kłują , wysypało mnie malutkimi krostkami po całej twarzy ale to wiesz mogą być objawy niczego ;/ to jeszcze za szybko żeby przewidywać czy załapało czy nie załapało ;p ale wpatruję się w swój organizm jak widzę coś dziwnego , tylko tym razem może być też reakcja na leki ;/ ja encorton biorę od wczoraj więc nie powiem , ale w skutkach ubocznych pisało o opuchliznach jeśli się niepokoisz zawsze możesz zapytać lekarza nawet rodzinnego :)
@Marthi czekamy na teścik ... nawet jakby był pozytywny to musisz być dobrej myśli :* a może faktycznie @ się z Tobą droczy a stresem ją blokujesz . To tak jest wlasnie jak się chce to nie ma :) Ja miałam w 2ciąży plamienie implantacyjne takie delikatne smużki brązowe , w pierwszej nic
@roxie123 ja nie mam praktycznie żadnych objawów. Zero bólu cycków. Nic. owszem, podbrzusze coś tam kłuje,ale też nie jakoś wybitnie. Sikam jak najęta. co chwila latam,więc nie wiem co z tą wodą:/
Może ta opuchlizna faktycznie po upałach.
Także choć wierzę, to jakoś wątpię.Może napiszcie,kiedy zaczęły Was boleć cycki?

reklama
Hej ho, witam się po pracy :)
1496807337-aaaaaa.jpeg

@czarna_mala nie przejmuj się moje "implanty" tak jak na zdjęciu wygladały jeszcze 3 tygodnie po pierwszym szczepieniu. Lekarz celował w inny obszar [emoji16] dasz radę [emoji8]

@Destino, maluszek żyje, rozwija się musi być dobrze. Niełatwe dobrego początki!

@Funia90, trzymam również mocno kciuki za ciebie. Mam nadzieję, że krwawienie zmalało?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
O faken dupen nie jestem sama z moimi Himalajami [emoji6]

Eeee nie ma źle;) Ja też miałam podobnie:) Bolało jak jasna cholera,swędziało...przykładałam zimne kompresy:) Dasz radę. Nie będą tam celować, narobią nowe pagórki i się wyrówna;)
Taki żarcik;p
@roxie123 ja będę testować nie prędzej niż 16-06, to będzie 27dc.
@Destino @Funia90 trzymam kciuki za Was i Wasze kropeczki:)
Hahaha będę mieć ręce jak Pudzian [emoji23]

@czarna_mala @matulkaa a czy wy macie szczepienie tylko w 2 miejsca podawane ? U mnie było tak że wkuwali się w 5 miejsc na jednej ręce i nie było aż tak bardzo dużych tych gólek jak u was biedne ale to wszystko w slusznej sprawie czarna bądź dzielna. Przypomnij mi matulkaa ty juz masz zielone światło?

U nas wczoraj była taka burza o 22 az się bałam o moją chodowlę pimidorkową na balkonie

@Marthi zrób test po co się stresować juz czasu nie odwrócisz

@Destino @Funia90 jak dziś sytuacja jak się czujecie?

@susana wszystko dobrze zamilkłaś? Martwię sie troszkę

@bea25ta ja do tej pory myślę czy serce bije jak idę na usg więc nie wiem czy mnie to opuści

@kas90 czy ty też tak odczuwasz piersi? Za tydzień masz połówkowe w którym tygodniu bedziesz ?

Trzymam kciuki za staraczki i za testujace
Hmm ja mam w 3 miejsca u jednej reki i 3 miejsca u drugiej ręki ;)
8ee1b792fdc7ee56d2b11e7fbc29040d.jpg
868fd0d158063028a975928b527c6b1a.jpg

jeśli Malina szczepi w APC to możliwe, że nawet ta sama Pani Piguła nam daje szczepionki [emoji6]
Dziewczyny a mam pytanie do Was. Czy po Encortonie któraś miała opuchnięte nogi? a dokładniej kostki? Biorę 10mg Encortonu i mam wrażenie,że mam kostki jak balony.w ogóle od kostki w dół.
Ja kostek nie miałam opuchniętych, ale gymbę owszem [emoji1]
@czarna_mala, @matulkaa nie mialam szczepien, mam tylko nadzieje, ze himalaje przyniosa dorodne dzieciaki i to jak najszybciej [emoji64][emoji64]

@bea25ta mysle ze nawet dzien przed porodem bedziesz drzala o malenstwo a przed usg jak przed matura. Ze stresu wszystkie objawy ciazy znikaja. Jestes dzielna. Moze nie krwawisz, ale swoja droge tez przeszlas [emoji8]

@Marthi rob test jak bedziesz w ciazy to wyjdzie nawet popoludniowy jak u mnie [emoji64]

@bertha ostatnio ciebie mialam na koronce. Oby wam sie juz udalo. Jak nie naturalnie to wizyta w Novum juz bliziutko. Dzidziol to dzidziol wazne by zyl, zdrowo sie rozwijal i rosl [emoji4]

@matulkaa u mnie 8 dzien po owu, 24dc. Beta dwucyfrowa [emoji110] powodzenia

@nafoczka zdrowka dla was, jeszcze dzien, a potem bedziesz masowac pupe Wikusia

@susana nie znikaj na tak dlugo martwimy sie o was. Dziekuje za odpowiedz o skurczach. Ostatnio tez zauwazylam ze jak ogrzeje brzuch poduszka to tak nie boli [emoji1]

Pamietam o wszystkich diagnozujacych, o starajacych, o mamusiach z pociechami w domkach brzuszkowych i rodzinnych. Wszystkiego dobrego i spokoju...

@burczus ja tak nie mam. Moze warto skontrolowac nerki, bo to moze byc przyczyna. A biezesz metformine? Ja mam tylko problem z zoladkiem po encortonie, ale to bylo do przewidzenia. A nery bola mnie jak cholera wiec musze zmniejszac metformine.

U nas dzis mniej krwi. Pani gin mowila zeby brac cleksan co 2 dzien to uda sie powstrzymac krwawienie. Niestety nie mam odwagi. Wzielam mniejsza dawke. Nie mam odwagi bo o mnie upominaja sie bolace zyly. Nawet zadtanawiam sie czy gdzies nie zachaczyc o hematologa. Czy oprocz Sachy jest ktos dobry w krakowie, albo w okolicach gliwic?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Heheh muszą, nie po to tyle kasy wydajemy i cierpimy, żeby teraz się nie powiodło [emoji16]

@burczuś - ja kiedys gdzies czytalam, ze takie objawy po encortonie moga byc...

@czarna_mala - ja robilam zawsze w dniu spodziewanej miesiaczki, ewentualnie 1 dzien po..

@Destino - dzięki kochana za wsparcie!

Ogromnie się boję, co chwilę chodzę do wc, ale cisza....
Dziewczyny, gdyby się okazało, że mamy niespodziankę będę Was błaaaaaaaaaaaaaagać i po nogach całować o ustawienie leków i porady!!!
Mam nadzieję, że to się dziś nie stanie bo chyba zemdleje, aleeee... w razie "w" będę musiała jakoś to szybko ogarnąć.

Boże... aż się spociłam na samą myśl! :angry::szok::angry::unsure:
To chyba nie do mnie [emoji8]

Dziękuje :*
Wizyta w nOvum za tydzień. To będzie jakoś 9dpo - wnioskuje owu tylko na obserwacji śluzu, bólu podbrzusza i statystyce - wiec sobie sikne, może nie trzeba będzie jechać..? Ale to by musiał być cud.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam na cud u Ciebie, ewentualnie na cud Lewandowskiego [emoji110]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@burczuś też często chodze bo dużo wody pije :) ja teraz podchodze z dystansem do wszystkiego , jedynie co to tak się obserwuję bo żeby wiedzieć czy mam jakąś reakcje na te leki . Cycki od zabiegu < w listopadzie miałam > to jak gąbka 0 reakcji czy na @ czy na cokolwiek miękkie cały czas , a dzisiaj tak jakoś inaczej więc się zdziwiłam ,ze się obudziły :D to kostki może faktycznie od gorąca :) czekamy w takim razie do przyszłego tygodnia :)

@burczuś też często chodze bo dużo wody pije :) ja teraz podchodze z dystansem do wszystkiego , jedynie co to tak się obserwuję bo żeby wiedzieć czy mam jakąś reakcje na te leki . Cycki od zabiegu < w listopadzie miałam > to jak gąbka 0 reakcji czy na @ czy na cokolwiek miękkie cały czas , a dzisiaj tak jakoś inaczej więc się zdziwiłam ,ze się obudziły :D to kostki może faktycznie od gorąca :) czekamy w takim razie do przyszłego tygodnia :)
No widzisz to masz jakieś sygnaly. U mnie nic. Każdy jeden poprzedni cykl byl taki, że od owu do okresu bolaly mnie cycki. W tym? Zero. No zobaczymy co się wyklaruje za parę dni;) kciukamy nawzajem za siebie:*

reklama
Do góry