AnetaManiak
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bylam u lekarza i wszystko jest ok tak jak poprzednio i nie potrafi wytłumaczyc dlaczego beta tak wolno spada( ,dodam ze bylam u dwoch gin zeby sie wypowiedzieli ) nie mam szans uzyskac od niego recepty bo wyjechal na urlop na 3 tygodnie a ja nie mam czasu czekac@xxEwelaxx teraz też będziesz miała ale będzie szczęśliwy!!!
@InezkaK no co Ty?? @ się pojawiła??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Dorcia masz moze odsprzedac clo ?Nietakie napady mam
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wstępnie lekarz zalecał 3 mce przerwy w staraniach, ale zielone światło dostaliśmy po kontroli po 2 mcach, bo wszystko ładnie się zagoiło i zregenerowało. Zaszłam w ciążę po pół roku od straty (strata w 16tc).Jak długo czekałyście po poronienia na zajście w kolejną ciążę???
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam receptę na clo dziś dostałam ale nie wiadomo czy przyjdzie @ bo dopiero czekam na dni płodne, więc jeśli się uda nie przyda mi się ta recepta ale wiem że Ty potrzebujesz na już aj szkodaHalo dziewczyny ktora ma odsprzedac clo ?????
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Na monitoring moge isc do innego gin ale jezeli to nie jest moj lekarz to nie da mi receptyWstępnie lekarz zalecał 3 mce przerwy w staraniach, ale zielone światło dostaliśmy po kontroli po 2 mcach, bo wszystko ładnie się zagoiło i zregenerowało. Zaszłam w ciążę po pół roku od straty (strata w 16tc).
@InezkaK bez monitoringu chcesz próbować z CLO skoro gin na urlopie? Ja miałam zbędne ale mi się przeterminowały już więc za późno![]()