reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@xxEwelaxx teraz też będziesz miała ale będzie szczęśliwy!!!

@InezkaK no co Ty?? @ się pojawiła??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bylam u lekarza i wszystko jest ok tak jak poprzednio i nie potrafi wytłumaczyc dlaczego beta tak wolno spada( ,dodam ze bylam u dwoch gin zeby sie wypowiedzieli ) nie mam szans uzyskac od niego recepty bo wyjechal na urlop na 3 tygodnie a ja nie mam czasu czekac :( czekam tylko na @ i chce zaczac nowy cykl z clo jezeli nie wyjdzie koniec starań

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak długo czekałyście po poronienia na zajście w kolejną ciążę???

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wstępnie lekarz zalecał 3 mce przerwy w staraniach, ale zielone światło dostaliśmy po kontroli po 2 mcach, bo wszystko ładnie się zagoiło i zregenerowało. Zaszłam w ciążę po pół roku od straty (strata w 16tc).

@InezkaK bez monitoringu chcesz próbować z CLO skoro gin na urlopie? Ja miałam zbędne ale mi się przeterminowały już więc za późno :)

Halo dziewczyny ktora ma odsprzedac clo ?????

Ja mam receptę na clo dziś dostałam ale nie wiadomo czy przyjdzie @ bo dopiero czekam na dni płodne, więc jeśli się uda nie przyda mi się ta recepta ale wiem że Ty potrzebujesz na już aj szkoda

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wstępnie lekarz zalecał 3 mce przerwy w staraniach, ale zielone światło dostaliśmy po kontroli po 2 mcach, bo wszystko ładnie się zagoiło i zregenerowało. Zaszłam w ciążę po pół roku od straty (strata w 16tc).

@InezkaK bez monitoringu chcesz próbować z CLO skoro gin na urlopie? Ja miałam zbędne ale mi się przeterminowały już więc za późno :)
Na monitoring moge isc do innego gin ale jezeli to nie jest moj lekarz to nie da mi recepty :(

reklama
Do góry