reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
U nas dzisiaj chłodniej, około 22 stopni, ale dużo bardziej wolę taką temperaturę niż to co wczoraj było.
Z tymi ruchami to nie wiem, każda ma inne odczucia, ja w pierwszej ciąży poczułam tak koło 15 tc taki muskanie.
Funia mamy ten sam termin ;)

reklama
a ja miałam wesele we wrześniu i pogoda była IDEALNA :D
Ja tez mialam swoje we wrzesniu I tez pogoda byla boska;)

Dziewczyny wizytujace- trzymam kciuki I czekamy na wiesci;)

Acha a co do ruchow to od czasu do czasu tez cos czuje w dole I zawsze potem lekarz potwierdza ze dzidzia jest tam wiec mimo ze wczesnie I moze to jeszcze nie to kuksance na ktore czekamy ale malenstwo mysle ze daje nam znac ;)

Ostatnia edycja:
a ja miałam wesele we wrześniu i pogoda była IDEALNA :D
Nasze było w styczniu, w nazimniejszy dzień (-20st). Też uważam że było idealnie! [emoji16]

Ja dopiero wstaję [emoji4] obudziłam się o 6 na śniadanie i tradycyjnie musiałam dospać jeszcze... ale czas się zbierać, bo plan na dziś ambitny [emoji4]

Wszystkim wizytujacym powodzenia! Moja wizyta dopiero za 10 dni, już nie mogę się doczekać [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Annie super będziemy bawić w jednym czasie ;) u nas ma byc 21 stopni ale ja bliżej gór :D

Lake u nas wczoraj wiało dzis juz spokojnie...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki!

Trzymam kciuki za wizytujące! A ja się zebrać nie mogę żeby wrzucić Wam zdjęcie. Co za leń ze mnie ;-)

U mnie dzisiaj akcje od 7:30. Rozstawiają rusztowanie więc rano miałam sprzątanie tarasu i szykowanie garażu. Będzie się teraz przez 2 tygodnie działo- podbitka i kolor na dom. A jeszcze mój tata i mąż chcą się brać jednak za ogrodzenie także hardkor mnie czeka :-)

Czekam na kuriera, pokażę Wam potem co przyszło :D

U mnie też strasznie wieje. I mam jakąś ciężką głowę.

Nasze wesele też wrześniowe i była taka pogoda i upał, że szok. A to była końcówka września :D W tym roku mamy 3, z czego 2 w jednym dniu dlatego idziemy na 2. Jedno we wrześniu drugie w październiku. Też liczę na przyjemny chłodek :-)

dodałam ankietę ile mamy dzieci zapraszam do głosowania :D P.S. jak macie pomysł/ochotę na jakąś ankietę to mówcie :)

Ostatnia edycja:
Witajcie w piątek! Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś.
Ja jestem dętka od rana, niby wstałam bez problemu ale czułam, że z minuty na minute slabne, ledwo dojechałam do pracy, poszłam jeszcze na targ to snułam się po nim jak śnięta, nic nie kupiłam. W pracy mam ciśnieniomierz i zmierzyłam sobie ciśnienie, mam 89/60. Mama moja uważa, że z takim ciśnieniem powinnam isc do lekarza, bo skoro siedząc mam zadyszkę, to co dopiero jak wstanę i bede przyjmować klientki. Sama nie wiem co mam robic.

Ja jestem dętka od rana, niby wstałam bez problemu ale czułam, że z minuty na minute slabne, ledwo dojechałam do pracy, poszłam jeszcze na targ to snułam się po nim jak śnięta, nic nie kupiłam. W pracy mam ciśnieniomierz i zmierzyłam sobie ciśnienie, mam 89/60. Mama moja uważa, że z takim ciśnieniem powinnam isc do lekarza, bo skoro siedząc mam zadyszkę, to co dopiero jak wstanę i bede przyjmować klientki. Sama nie wiem co mam robic.

MAMA MA ZAWSZE RACJĘ :D spróbuj kawą podnieść. nie polecam picia kawy w ciąży ale jedna Ci nie zaszkodzi

reklama

To masz takie trupie jak ja, na wizycie u gin miałam 90/50. Uważaj żebyś szybko nie wstawała bo można zemdleć.

Do góry