olinkaa_89
Fanka BB :)
Gratulacje !!Witam dziewczyny :-) dziś zobaczyłam wymarzone dwie kreseczki :-)![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje !!Witam dziewczyny :-) dziś zobaczyłam wymarzone dwie kreseczki :-)![]()
Czaruś... No bardzo bardzo BARDZO! Szkoda, że mężowi niekoniecznie
Bo tak czuję, że będzie kolejny chłopak i szukam w tych męskich. Adam, Borys, Miłosz też mi się podobają. Póki co bez poparcia. Jeszcze pewnie za wcześnie na takie wybory, no ale ciężko się powstrzymać 
Piękne dwie kreski. Kochana po części rozumiem Twój strach. Ja też straciłam Moje maleństwo ale na wcześniejszym etapie 7-8tyd. Po pierwszej @ nam się udało. I jak na złość dostałam jakiegoś cholernego uczulenia i od paru dni leżę w szpitalu. Na szczęście już jest dobrze i z ciąża narazie też wszystko ok. Także Kochana los niestety bywa złośliwy, ale My przetrwamy wszystko. Ja na Moją fasolkę mówię "Kruszynka"[emoji6][emoji6][emoji6]ciesz się tą ciążą jak nigdy dotąd pozytywne nastawienie to podstawa. Zobaczysz będzie dobrze[emoji1][emoji1][emoji1]to mój test... Ale boję się cieszyć z ciąży... Jak narazie bardzo się boję...![]()
Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też ostatnią @ miałam 03.06 regularne masz cykle, kiedy się wybierasz do lekarza?Ostatnią @ miałam 3 czerwca także bardzo wczesna ciążą :-) staraliśmy się juz 1,5 roku. W końcu się udało. Mieszkam i pracuje w Szczecinie. Dzisiaj miałam ostatnie 3 egzaminy na uczelni. Były to testy. I stwierdziłam że skoro dobrze mi poszło w nich to i ten pozytywnie wyjdzie :-)
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom