reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
Asmodis, ja bym zaczerpnela opinii innego lekarza jesli masz jakies watpliwosci co do tych wynikow.

Mada, i jak tam Ami? Jak Sara miala kilka razy taka temperature to po konsultacji telefonicznej z pediatra podalam jej Panadol w syropie.

Majka, nic sie nie martw. Zeby na pewno jej wyrosna :-) Sara ma dopiero 2 dolne jedynki i to jeszcze nie w calej okazalosci :-) Rosna juz ponad miesiac i dalej sa niewielkie.

Dziewczyny im zabki pozniej wyjda tym lepiej...wczoraj w parku mala bawila sie z dziewczynka o miesiac starsza , ktora miala 12 zebow ...uwierzycie pierwszy zabek wyrosl jak miala 3 miesiace, jej mama musiala przestac karmic piersia w 5 miesiacu bo ta ja bezprzerwy gryzla

U nas na goraczke tylko czopki, zadna postac syropu , nawet najbardziej slodkiego nie przejdzie przez gardlo . Odrazu pojawia sie odruch wymiotny i wszystko laduje na ziemi.

małej po podaniu paracetamolu od razu spadła goraczka i juz nie wróciła:-)

Majka , nic się nie martw zębolkami :-) i na nie przyjdzie pora:tak:

mada- to dobrze,że ami już przwszło... u nas też paracetamol działa niezawodnie:tak:

majka- nic się nie mart zębami!!! synekowi mojej koleżanki (2 tyg. młodszy od julii) pierwszy ząbek wyszedł dopier ok 11 miesiąca...

Mada, dobrze, ze Ami juz ok!

A zeby predzej czy pozniej i tak wyjda, wiec i my cierpliwie czekamy na reszte :tak:

Sara syropy uwielbia i jak tylko nadchodze z podajnikiem lekow odrazu otwiera dziob :-)

Dziewczyny, bo mialam juz ostatnio pytac - podajecie dalej Cebion Multi i wit.D3? Jak tak to w jakich ilosciach?
Ja daje malej tylko Cebion - 5 kropli codziennie. D3 odstawione przed latem.

ja nigdy nie podawałam Cebionu Multi.
kiedyś młody dostawał zwykły Cebion - jak był przeziębiony.
Wit D (Vigantol) podaję nadal - 2 krople

reklama
Ja cale wakacje nie podaje malej zadnych witamin - je duzo warzyw i owocow, witaminy sa w mleku i kaszkach, a slonka jest duzo - jak jest brzydka pogoda to zdarza mi sie d3 podac jedna kropelke.

Do góry