reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Abeja no coz nie pierwszy guz i nie ostatni;-);-)ale pewnie bylo placzu co niemiara...zazdroszcze raczkowania...Tusia;-)jakos sie nie bierze za jakies bardziej skoplikowane akrobacje:wściekła/y::wściekła/y:;-)

reklama
Jeremi w sumie od niedawna sam swobodnie siedzi ... swobodnie, bo wcześniej bez wywrotki nie usiedział minuty, a teraz siedzenia nie ma końca, szczególnie na macie, gdzie zajadle szarpie za pałąki i zabawki. Ale czasem się przeceni i świstnie. Oczywiście syrena na pół bloku :szok::-D

Aha i uczyliśmy Jeremiego robić PAPA, śmiesznie mu wychodzi, tak kręci rączką, jakby wykręcał żarówki :happy2::rofl2::rofl2:

A ja sie też musze pochwalić, że Hania już coraz lepiej siedzi sama i nawet potrafi przez chwile się zabawić na siedząco:tak::-). Tak jak Tusia też nie raczkuje, ale pełza na kolanach, widać nie ma siły jeszcze w rączkach. A Hania jak ją uczyłam robić papa to mniej więcej wygląda to tak, jakby chciała chwycić coś do rączki:-D. i tak łapie powietrze:-D:-D.

TUSIA:-D;-)macha ciagle raczka prawa jakby wkrecala zarowke albo robila papa:-p;-)
Pochwale sie jeszcze osiagnieciem Talki;-)Od miesiaca zjezdza sama na zjezdzalni i jestem z niej bardzo dumna:-Di cholera mala jest bardzo sprawna:rofl2:;-)porownuje ups;-) z innymi dziecmi:-D:rofl2:nawet starszymi co niektorymi:-D;-)
Ania Natalka nie raczkowala tylko pelzala wlasnie:-)fajnie jak dziecko robi postepy

Jeremi ani nie raczkuje, ani nie pełza, a jak się potrzebuje gdzieś przemieścić to się kula na brzuch i na plecy ..... i aż do celu :-D taki żółwik :rofl2:

Pochwale sie i ja że Julcia raczkuje jak wariatka i to do przodu:-) a siedz sama od jakis 2 tygodni i bardz zadki sie wywraca :tak: A sandrunia podłapała nowe słowo i zamiast niekłam mówi niesciemniaj:-D

u nas najpierw dolne jedynki a potem....... górne dwójki ;-):happy: coś się małej chyba pomieszało ;-)
a czytałam kiedyś o dziewczynce której wyszła najpierw dolna prawa jedynka, potem górna prawa jedynka, a dopiero potem zaczęły iść lewe jedynki..... :dull:

Mojej Julci wyszły najpierw dwie dwójki górne a potem dwie jedynki dolne :tak::-D

reklama
a ja sie pochwalę, że moja Ewelisia nauczyła się bić brawo! Jak się (z odpowiednim entuzjazmem oczywiście) powie 'brrraaawwwooooo!!!!!" moje pisklątko wali w swoje łapki ile ma sił, oczywiście czasem nie udaje jej się trafić rączką w rączkę, ale jest strasznie przejęta że umie klaskać w łapki!

Do góry