Czesc Laski

a ja dzis sobie drinkuje ;-)
w jakiejs babskiej gazecie znalazlam przepis na metaxe z sokiem ananasowym i limonka mniam
tej to dobrze :-) Ale bym się napiła drina, no chociaż zimnego piwa..i do tego zapaliła papieroska....

A co mam! Codziennie rano sklep ze zdrową żywnością

owoce, platki, chlepy zarniste, serki bez tłuszczu, jogurty

wrzywa do podgryzania, orzeszki, kiełki i takie tam...
NiaNia to miala farta, od samego poczatku wiedziala ze jest w ciazy. Chyba jest jakims jasnowidzem.
:-)to chyba nie do końca tak..
Bo miałam dwie wersje myslenia :
- Mialam momenty, ze po prostu nie zakładałam, ze moze być inaczej. Przeczytałam ksiązkę o planowaniu płci + robiłam testy , znałam długosc zycia/dojrzewania plemników, jajeczka etc. wiec przy założeniu że oboje jesteśmy zdrowi nie mogło być inaczej

Dlatego tez twierdzę, ze jesli ktoś dokładnie przeczyta tą ksiązkę i robi testy owu - a oboje parnerzy sa zdrowi i nie ma żadnych medecznych problemów - NIE MA OPCJI, ZEBY W CIAŻE NIE ZAJSC!!

- drugie myślenie było takie ( i co najlepsze pozostało mi do dziś

) że wydaje mi się to takie nierealne

:-)

i chyab dopoki mi brzuch nie urośnie nie uwierzę

cała ja
Czesc dziewczymy, wlasnie sie obudzilismy. Czemu noce tak szybko mijaja? Temp. spada, dzis mialam rano 36.7 C wiec czekam na @. Dzis jade kupic testy owul. pewnie sie przydadza. Nie ma co sie oszukiwac, chyba ze to normalne. Raz moze bedzie spadac a raz rosnac, tez gdzies o tym czytalam. Zycze Wam udanego dnia.
Spokojnie Beatka. Nie szalej kochanie. To jezscze nic nie przesadza. Wstrzymaj się jezscze z zakupem testów owulacyjnych, w razie czego zdązysz kupic.
Poczekaj tez z ciązowym do soboty czy niedzieli.
Mozesz zrobić jedną rzecz i to nawet zaraz ! Idz gdzies na badanie krwi i zrób sobie bete, wtedy dowiedz się od reki czy cos w twoim brzuszku zamieszkało :-))