reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc dziewczyny, ja dzis bylam u swojej mamy ktora zajela sie dziecmi a ja odpoczelam troche:-)Bo u nas caly dzien lało i było burzowo. Zjedlismy obiadek i poplotkowalismy i wrocilam do domku:-)A teraz pisze na gg z mezem bo nam skype dzis nie dziala:wściekła/y:i dzieci se nie pogadaly z tatem. Ja rozeznalam sie po okolicy w wywolywaniu zdjec i faktycznie wywolam online.Latwiej i taniej:tak:

reklama
Witam z rana...
Wygląda na to, ze jestem pierwsza...

A ja dziś szykuję się do powrotu mężula... chcę go przywitać jak najczulej... jeśli się nie rozpada, to wyjdziemy potem na dworzec.. ale w sumie to i tak mam prawie caly dzień, bo wraca po 18-tej...
A zatem do zobaczenia potem na kawce... o ile się uda... hi hi...

Czarna- no to fajnego masz teścia... tylko pozazdrościć...:no::no:

NOVACZKA fajnie ze dogadujecie sie tak kompromisowo u nas raczej nie ma kwesti tego co robie ze soba niby cos powie czy mu sie podoba czy nie ale nie ze nie moge a nawet nie wiem czy bym posluchala;-)jakby np powiedzial ze nie moge sobie zrobic tipsow jak mam wene i chce to side i sobie robie i juz...I WITAJ Z RANA NOVACZKO :-)
ANIA B no niestety zlozliwosc przedmiotow martwych i nie dziala i koniec nastepnym razem sobie pogadacie :)
:eek:CZARNA no to fest ale tesciu sprawil niespodzianke slubna...:baffled:
LEIKA super ze malemu przecgodzi powoli ale przechodzi :)
IWONKA ja tez wczoraj zaserwowalam sobie na wieczor zimne piwko:happy2:

Dzień dobry! My też już pospani i pojedzeni. Teraz to się chyba za kawkę czas wziąśc!:-)
Czarna to naprawdę teścia masz...:baffled::angry:
Novaczka do 18 to szybciutko zleci!:-D

Witam rano:-)

Aniab 190 u mnie też wczoraj skype wogole nie działał i siostra męża pisała na gg bo mówiła ze u niej tez nie dziala mało tego dziś też ciągle się łączy i polaczyc nie moze:angry:

Czarna 551 nie zazdroszcze takiego teścia nieźle was urządził:szok::szok::szok: trzymaj się i nie przejmuj;-):tak:

Novaczka ja też nie chodze na solarke właśnie dlatego ze jestem jasnej karnacji i mam parę pieprzyków

Leika bardzo się ciesze ze choroba mija ucałuj Natanielka mocno od cioci z BB;-):-):-)

No nic uciekam kawke zrobic i zaraz wracam

ja nie uzywam skypa jakos wole popisac na gg pewnie jakbym nie widziala sie z mezem to bym wolala skypa ale poki co gg mi wystarcza :)
widocznie to jakis problem u nich skoro wasze wszystkie nie dzialaja:tak:

reklama
Cześć dziewczyny:-) U nas pogoda h...owa żeby nie powiedzieć gorzej julke już nosi i nie wyobrażam sobie siedzienia z nia przez cały dzień w domu:crazy:
Czarna to teść sobie pojechał nie ma co:crazy:
Novaczak szybko zleciało mąż już wraca masz fajnie:tak:
My mieliśmy jechać na imprezę zakładową z pracy męża aż do Ustronia ale nie pojedziemy bo mój chłopina chce odpocząć Niby go rozumię ale szlak mnie trafia bo ja siedze w domu cały czas i chętnie bym się gdzieś ruszyła tym bardziej że moglibyśmy zorganizować sobie całkiem fajną sobotę w Ustroniu Ogólnie to jestem wściekła :crazy:Ja mu obiecuję że będę sobie organizować wszelkie wypady bez niego a on będzie mógł sobie do woli odpoczywać:crazy:

Do góry