Hehe to widzę ze nie tylko ja tak panikuję [emoji6]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tezMoj mąż mi tłumaczy, ze przecież nie da sie co pare dni usg robic hehe. Ja bym tam robiła.
Moja ginekolog chce co miesiąc ale się nie zgadzam i mam co 3tygodnie[emoji13]ja tezale tak poważnie to ja mam co 4 tyg a mogłabym co 2,5 wtedy byłoby mi lzej na psychice. mój Maz tłumaczy mi ze skoro kolejna wizyte wyznaczona mam za 4 tyg to znaczy ze wszystko jest ok. ale ja się boje mam te bole w pachwinach po bokach i w okolicy blizny, poza ty siedzi we mnie strach i bol po poronieniu. podziwiam kobiety które przeszly tosamo co ja i nie mysla o tym przy kolejnej ciąży.
oj dreams to nie wiedziałaś ze jest nas więcejHehe to widzę ze nie tylko ja tak panikuję [emoji6]
Ja byłam w lidlu 2x ale z tych ubranek nic nie kupiłam. Wybór był, ale postanowiłam jednak te pierwsze ciuszki wybierać w miarę neutralne [emoji4]Dziewczyny macie jakieś łupy z Lidla?. Ja przez te bóle odpuściłam. Nie miałabym siły walczyć z zakochanymi we wnukach babciami
.
Ja tez zwykle mam co 3 tygodnie. Teraz mialabym przerwę 4 tyg. ze względu na jej urlop ale byłam w szpitalu przez 5 dni to sie ten czas skróciłMoja ginekolog chce co miesiąc ale się nie zgadzam i mam co 3tygodnie[emoji13]
Karolek urodził się w 30 tygodniu, około dwóch tygodni leżał w inkubatorze. Później ze mną jeszcze tydzień, w sumie szybko to poszło, bo sam oddychał i był spory jak na swój wiek 1950g.a jeśli można wiedzieć to w którym tyg urodzilas? jak Maly dawal sobie rade i ty oczywiście?
Trafiłaś w sedno!Chyba każda z nas ma jakieś jazdy. Mnie jak ciągnie i gniecie to panikuje, ale jak nic mnie nie boli to też głupoty wymyślam. Jak maleństwo szaleje to myślę, że ile można i co to będzie jak jeszcze urośnie, a jak ma spokojniejsze dni to już wogóle trace zmysły. Stwierdziłam, że chyba już od momentu zajścia w ciąże nigdy nie będzie nam dany spokój już zawsze będziemy się martwić o te nasze Skarby.
@MilkyWay ja dorwałam trzy bodziaki, jak okaże się, że Maja to jednak Filip to będę wydawać![]()
Mnie też tak kłuło w środku. Bałam się że to szyjka. Ale od tego czasu byłam trzy razy badana bo swirowalam i za każdym razem wszystko ok.no dosłownie jak u mnie, już bylam spokojna po dzisiejszych badaniach a tu cos nowego i weź tu zachowaj spokoj, tez z checia poleciałabym jutro do gin ale nie mogę bo swieto ....