reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Oj rosną rosną. Półtora tygodnia temu miały po ok 1.5 kg. Za tydzień kolejne usg, wierca się ale są kochane i nie męczą zbytnio mamusi
A jak u Was?

[emoji127] 28.10.2017
Jakie juz duze [emoji5] ja tak z tydzien niecaly co moje maluchy czuje. Cudowne uczucie[emoji173] ja dzis mialam wizyte i Oliwia i Filip zdrowo rosną i maja sie dobrze, Filip wazy 450 g a Oliwia 490 g

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do tej strzykawki insulinowej
1503338526-aaaaaa.jpeg

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Mam takie strzykawki po menopurze chyba czy innym leku , też Ci się zatrzymuje ten lek w strzykawce, i ciężko to zbić? Dziś próbowałam i niestety jedna porcja neoparinu poszła na straty( za mocno nacisnełam tłok i wyleciało mi dużo) [emoji28]ale wtedy trenowałam z wodą i jej zbijaniem. Za drugim podejściem poszło jakoś , ale mogło wyjść lepiej[emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mozecie mi wymienic wszystko co pijecie? Bo ja juz sama nie wiem co moge a czego nie[emoji53] nie moge patrzec na wode z cytryna, rumianek melise i miete bo pije je w kolko.. teraz zrobilam sobie zwykla slaba herbate z sokiem malinowym. Mam mdlosci i czasem wymioty wiec po tym rumianek albo miete pije. Nie chce zaszkodzic kropkowi...

Mam takie strzykawki po menopurze chyba czy innym leku , też Ci się zatrzymuje ten lek w strzykawce, i ciężko to zbić? Dziś próbowałam i niestety jedna porcja neoparinu poszła na straty( za mocno nacisnełam tłok i wyleciało mi dużo) [emoji28]ale wtedy trenowałam z wodą i jej zbijaniem. Za drugim podejściem poszło jakoś , ale mogło wyjść lepiej[emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No dobra przyznam się u mnie zastrzyki robi mąż[emoji16] wychodzi Mu, jeden zastrzyk tylko sie zmarnował

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Dziewczyny mozecie mi wymienic wszystko co pijecie? Bo ja juz sama nie wiem co moge a czego nie[emoji53] nie moge patrzec na wode z cytryna, rumianek melise i miete bo pije je w kolko.. teraz zrobilam sobie zwykla slaba herbate z sokiem malinowym. Mam mdlosci i czasem wymioty wiec po tym rumianek albo miete pije. Nie chce zaszkodzic kropkowi...
2 do 3 litrów wody ( z rana zawsze z maczonymi śliwkami) kawa soki( wyciskane w domu ) I zuuuuupy:laugh2: I arbuz :rolleyes:

2 do 3 litrów wody ( z rana zawsze z maczonymi śliwkami) kawa soki( wyciskane w domu ) I zuuuuupy:laugh2: I arbuz :rolleyes:
Kawy nie pije tylko inke rano, soki wyciskam albo jak nie mam cxasu kupuje te z lodowek wyciskane naturalne, arbuza tez jem czesto i zupy tez ale najwiekszy problem to takie normalne picie cieple bo te ziolka to mi juz bokiem wychodza. Podobno czerwona herbata jest dobra w ciazy bo nie zawiera teiny ale musze jeszcze doczytac..

Kawy nie pije tylko inke rano, soki wyciskam albo jak nie mam cxasu kupuje te z lodowek wyciskane naturalne, arbuza tez jem czesto i zupy tez ale najwiekszy problem to takie normalne picie cieple bo te ziolka to mi juz bokiem wychodza. Podobno czerwona herbata jest dobra w ciazy bo nie zawiera teiny ale musze jeszcze doczytac..
Ja nie pije ciepłych bo mam na dworzu upał zjedzenie zupy to wyzwanie :laugh2:
Ah przepraszam koper włoski czasem ...
Jest dużo herbat bez teiny :)
W zleceniach mam ze mogę wypić 3 kawy lub 3 herbaty . Jedyny zakaz to alkohol ....

reklama
Jakie juz duze [emoji5] ja tak z tydzien niecaly co moje maluchy czuje. Cudowne uczucie[emoji173] ja dzis mialam wizyte i Oliwia i Filip zdrowo rosną i maja sie dobrze, Filip wazy 450 g a Oliwia 490 g

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No to jest piękne [emoji4]
Moje szkraby mają już na prawdę bardzo mało miejsca ale ciągle się wierca. Mój mąż jak patrzy na brzuch to jest wystraszony, oczy jak 5 zł i delikatnie kładzie dłoń bo boi się ze brzuch eksploduje hehe

[emoji127] 28.10.2017

Do góry