reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja po wizycie, nie widm czy pamiętacie z endometrium byl problem podgonilo do 8 utrzymuje estrofem i transfer we wtorek. Martwi mnie fakt ze to bedzie 24dc zapytalam o to lekarza on ze to o niczym nie przesadza ma ciaze z jeszcze pozniejszych transferow ze na sztucznym cyklu o dobre endometrium chodzi.

reklama
Ja po wizycie, nie widm czy pamiętacie z endometrium byl problem podgonilo do 8 utrzymuje estrofem i transfer we wtorek. Martwi mnie fakt ze to bedzie 24dc zapytalam o to lekarza on ze to o niczym nie przesadza ma ciaze z jeszcze pozniejszych transferow ze na sztucznym cyklu o dobre endometrium chodzi.
No to ładnie :D A stosujesz te domowe sposoby czy tylko estrofem? :) Czyli będziesz 1 dzień po mnie :D:D:D

Bardzo dziekuje. Ja juz po laparoskopii. Ale organizm dalej szwankuje i pecherzyki nie chca pekac mimo konskich dawek Pregnylu . Tylko co miesiac torbiele. Jesli dalej nie beda pekac to pozostaje ivf. Dlatego rozgladam sie czy sa w Krakowie i okolicach jakies opcje czy trzeba podrozowac gdzies dalej.

Oki doczytalam :) ja wlasnie myslalam o Gynocentrum w Katowicach. W Parens bylam na monitoringu i tam wlasnie doktor w taki sposob powiedzial ze mam 0% szans na naturalna ciaze ze chyba tam nie wroce. Zero empatii.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A nie chcesz do gyncentrum do ostravy? Ja jestem zadowolona bo pierwszy raz podeszli do czlowieka bez owijania w bawelne

Dziewczyny a czytacie jakies ksiazki o ciazy itd? Bo szukalam na chomikuj ale nie moge nic w pdf znalezc... gdyby ktoras miala w pdf to chetnie na maila przyjme[emoji8]

W takim razie u mnie cud albo doszli do wprawy :D :p
Jak ja byłam to było dużo dziewczyn którym się udało za pierwszym razem w programie rządowym. A prawda jest taka że najbardziej zawsze będziemy polecać tą klinikę w której nam się udało. Mi na razie nie udało się w żadnej ale z obecnej jestem zadowolona najbardziej

Estrofem, orzechy, wino. Mowie do lekarza, że już tyle orzechów zjadłam i mam wstręt a on zaczął się smiać i mówi to dobrze, orzechy zdrowe są :p w którym dc będziesz miała? I jakie masz endo?
ja byłam tylko na wizycie w 9dc i było 8,7mm. Crio w pon czyli 19dc. Niech się śmieją, niech se wierzą w tabletki ja tam swoje o jedzeniu / diecie wiem :p Naprawdę to co jemy może zdziałać cuda. Widzisz, jakoś na tabletkach słabo u Ciebie rosło na na winie i orzechach ruszyło :D

Jak ja byłam to było dużo dziewczyn którym się udało za pierwszym razem w programie rządowym. A prawda jest taka że najbardziej zawsze będziemy polecać tą klinikę w której nam się udało. Mi na razie nie udało się w żadnej ale z obecnej jestem zadowolona najbardziej
Dobre nastawienie to duży krok w stronę sukcesu :) Pod koniec lipca przeszła fala wysokich bet, w sierpniu gorzej to teraz we wrześniu musimy betami nadrobić, nie ważne w jakich klinikach :)

Bardzo dziekuje. Ja juz po laparoskopii. Ale organizm dalej szwankuje i pecherzyki nie chca pekac mimo konskich dawek Pregnylu . Tylko co miesiac torbiele. Jesli dalej nie beda pekac to pozostaje ivf. Dlatego rozgladam sie czy sa w Krakowie i okolicach jakies opcje czy trzeba podrozowac gdzies dalej.

Oki doczytalam :) ja wlasnie myslalam o Gynocentrum w Katowicach. W Parens bylam na monitoringu i tam wlasnie doktor w taki sposob powiedzial ze mam 0% szans na naturalna ciaze ze chyba tam nie wroce. Zero empatii.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Umów się do dr Mercika, lub do dr. Piekarz Adamczyk lub dr Grettki tylko ostrzegam ten ostatni jest małomówny. Wizyta nie zobowiązuję. Zobaczysz co wymyślą, a jak CI sie nie spodoba to będziesz szukać innej kliniki. A jaki jest wasz problem??

reklama
Do góry