reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

nie pomogę, nie mam zielonego pojęcia..
a swoją drogą kuźwa tyle kasy się zostawia w klinikach że mogliby się skupić na jednej pacjentce!! ja jak zobaczyłam jakim autem śmiga jedna z ginek w lecznicy w której się leczę to mi gały na wieszch wyszły..ehhh
Swoją drogą kiedyś się zastanawialam co tam jest takiego drogiego bo najdroższe jest laboratorium - ciekawe czemu to jest takie mega drogie?!

reklama
nie pomogę, nie mam zielonego pojęcia..
zastanawia mnie też że tak naprawdę wiz kontrolną miałam tylko w 9dc... i na tej podstawie wyznaczył transfer na 10 dni później... mam nadzieję, że to nie za późno bo teraz zabieram 2 dzidzie... wszystko owinno być dograne na tip top a okazało się, że mieli w systemie wpisany tylko 1 zarodek... musiałam sie też nagimnastykować, żeby to zmienili, bo każdy wie i pamięta, "przecież ustaliliśmy" a na końcu w recepcji jak pytałam, czy tam na ewno jest 2 to się okazało że 1... weź tu nie zeświruj

a swoją drogą kuźwa tyle kasy się zostawia w klinikach że mogliby się skupić na jednej pacjentce!! ja jak zobaczyłam jakim autem śmiga jedna z ginek w lecznicy w której się leczę to mi gały na wieszch wyszły..ehhh
Swoją drogą kiedyś się zastanawialam co tam jest takiego drogiego bo najdroższe jest laboratorium - ciekawe czemu to jest takie mega drogie?!
To moja moja....

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

jest ich tam trochę "do koryta"... pielęgniarki, pięknie umalowane dziunie na recepcji, lekarze, embriolodzy, sprzątaczki, sprzęt no i wsie wyposażenie - ładne płytki, rybki w akwarium - to też kosztuje :p

zastanawia mnie też że tak naprawdę wiz kontrolną miałam tylko w 9dc... i na tej podstawie wyznaczył transfer na 10 dni później... mam nadzieję, że to nie za późno bo teraz zabieram 2 dzidzie... wszystko owinno być dograne na tip top a okazało się, że mieli w systemie wpisany tylko 1 zarodek... musiałam sie też nagimnastykować, żeby to zmienili, bo każdy wie i pamięta, "przecież ustaliliśmy" a na końcu w recepcji jak pytałam, czy tam na ewno jest 2 to się okazało że 1... weź tu nie zeświruj
ehhh ej to teraz jaki jest plan? W poniedziałek transfer tak? Tak mysle ze jak by coś nie halo było przez tą krew to by powiedział, termin przesunął a skoro nic nie zmienił to chyba all ok i będziecie działać w dobrym terminie..

ehhh ej to teraz jaki jest plan? W poniedziałek transfer tak? Tak mysle ze jak by coś nie halo było przez tą krew to by powiedział, termin przesunął a skoro nic nie zmienił to chyba all ok i będziecie działać w dobrym terminie..
mam nadzieje, że te syfy przestana ze mnie lecieć...

reklama
Do góry