reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2018

No to super wielkie dzięki! Bo jak zobaczyłam podkreśloną tą wartość to już się zestresowałam ;) mam też dopisek że na obniżoną wartość BHCG mogą mieć wpływ leki a ja biorę leki od zawsze bo mam astmę. Jeszcze raz dzięki!

reklama
Jej dziewczyny jak ja bym chciała nie tyć. Ja juz mam 4 kg do przodu. Ja w cyklu w ktorum się udało miałam w domu gładź i malowanie i jedliśmy gotowe rzeczy ze sklepu i zamiast przy pracy schudnąć przytyłam 2 kg i jak się okazało zalicza się to już do ciąży bo @ nie przyszła i z ćwiczeń i odchudzania nic nie wyszło.

f2w3skjol4llo8s8.png

Ja mam 3 kg na +

Znalazłam śliczny wierszyk i się popłakałam jak go przeczytałam :D

Pod moim sercem,inne bije serce...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane.
Pod moim sercem małe rączki dziecka,
cichutko pukają do mojego serca.
Myślę,sobie wtedy: może być wspanialej?
Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama...

Przeczytalam chyba wszystko co naskrobalyscie:) normalnie oboje z mezem chodzimy do pracy, wiec obowiazki domowe na pol. Na poczatku zwracalam uwage, teraz z reguly juz nie musze. Tylko czasem trzeba wskazac co i kiedy ma zrobic. Obiady też gotuje. Mam kilka kolezanek, które robia wszystko same bo musi być tak jak one chca. Dla mnie to porazka, ale jak kto woli;)

@Minia86 u nas tez podział...teraz jak w ciąży jestem to więcej R robi...dziś wrócił z pracy i odkurzył, pomyl podłogi...kochany moj

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mój Mąż też kochany, dużo w domu zawsze robił i teraz również. Jedyne co nienawidzi to mycie okien ale jak tylko zaszlam w ciążę to jest jego działka i nawet nie próbuje ze mną negocjować ☺️

reklama
O matko właśnie przeżyłam godzinną awanturę, że nocka jest ble, dobranoc nie, i on nie idzie spać :D mój syn buntów żadnych nie miał także ja nie przyzwyczajona. W końcu z tego zmęczenia tą awanturą padł ;)
U nas też podział obowiązków, chociaż teraz z racji budowy na mnie spada większość w domu, bo go prawie wcale nie ma...
Mnie też bolą plecy, zaraz wskoczę pod prysznic...

Do góry