AnetaManiak
Fanka BB :)
Już napisałam. Mam nadzieję, że się odezwie[emoji6][emoji6][emoji6]Dzięki serdeczne![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już napisałam. Mam nadzieję, że się odezwie[emoji6][emoji6][emoji6]Dzięki serdeczne![]()
Bede czekałaJuż napisałam. Mam nadzieję, że się odezwie[emoji6][emoji6][emoji6]
No u Mnie jak narazie bardzo dobrze. Rośnie i maleństwo i brzuszek[emoji6][emoji6][emoji6]jak już będziesz na wątku zamkniętym to zobaczysz zdjęcia. A jak u Ciebie??Bede czekałajak tam uWas? Jak Wasze brzdace?
![]()
No to super!!!! I na kiedy masz termin??? No i oczywiście jak samopoczucie??? A płeć już poznałaś?? Sorki za 100pytan do[emoji12][emoji12][emoji12]U mnie tez juz wszystko w porządku. Malenstwo rosnie 24.08 mialo 6.78 cmmialam juz usg genetyczne jest ok ale jeszcze badanie z krwi mi zalecil
za tydzien bede miala wynik
![]()
Niestety też jeszcze nie znam. Na ostatniej wizycie maleństwo leżało na boczku i nie chciało się pokazać. Następna wizytę mam 13.09 i liczę, że wtedy się dowiem będzie to już 16t0d. A dzisiaj u Ciebie który to już jest t i d??Termin przypada mi na 6 marca, ale lekarz jest za tym zeby bylo drugie cc, chyba ze go zaskoczeplci jeszcze nie poznalam, mam nadzieje ze 4 wrzesnia poznam
a ty juz znasz?
Juz 12t5dNiestety też jeszcze nie znam. Na ostatniej wizycie maleństwo leżało na boczku i nie chciało się pokazać. Następna wizytę mam 13.09 i liczę, że wtedy się dowiem będzie to już 16t0d. A dzisiaj u Ciebie który to już jest t i d??