reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam Was dziewczyny , u nas w nocy byla burza ale dzis juz pogode mamy super. Zaraz uciekamy sie opalac, zycze wam udanego dnia. Dorota i jak tam @ przyszla? a co u was Kasiu 2005, K_asiu i Gwiazdeczko? Ciekawe czy ktoras z was zafasolkowala?

reklama
Witajcie
zrobilam dzis test owu znowu 1 kreska ( wczoraj robilam 1 raz) jest juz 10 dzien czy nie powinno juz byc cos widac choc malutkiej ledwo widocznej kreseczki?? ( wg suwaczaka za 3 dni owu)
przyszlo mi do glowy ze kupilam jakies lipne testy :baffled::eek::nerd:

Nie patrz na suwaczek. Czekaj na wynik testów:tak: Akcja dopiero jak dwie kreski :tak: Wytrzymaj, to duzo kosztuje ale warto :-) jak widac po moim suwaczku numer dwa :-p

Kasienko na CUD, mam te testy ale sama nie wiem, bede to robic pierwszy raz- jestem wiec zielona. Ale prawde mowiac nastawiam sie na bzykanko, bo potem bede zyc w celibacie pol roku.Sluz tez pewnie sobie poogladam co mi szkodzi, temp. to olewa - szkoda zdrowia, wykoncze sie nerwowo.
Beatko szczesciu musimy dopomoc ;-) wszystkie chwyty dozwolone byleby sie udalo ;-)

Witam Was dziewczyny , u nas w nocy byla burza ale dzis juz pogode mamy super. Zaraz uciekamy sie opalac, zycze wam udanego dnia. Dorota i jak tam @ przyszla? a co u was Kasiu 2005, K_asiu i Gwiazdeczko? Ciekawe czy ktoras z was zafasolkowala?

hejka dziewczynki, oj,tak jak mówi Beatka, na pomorzu w nocy potworna burza-brrr!!!
Beatko,jejku, ale ja Cie podziwiam. 60dni w roku mieć męża, a potem tak daleko. Oj,ja ostatnio już kwitłam jak męża nie było kilka dni. Zawsze jestem pełna podziwu dla żon marynarzy. Na pewno ciężko "słomiany wdową" No ale na pewno ma to też dobre strony. Zdążycie się za sobą stęsknić, no i te podróże.. tego to akurat Ci zazdroszczę

Dorotko, co z @? Może nie przyjdzie co? mała niespodziewajeczka się kryje. Oj,ale ja wiem,co to czekanie jak się jest pewnym że nie ciąża a @ brak. Ja mam strasznie nieregularne cykle i co miesiac wydawałam majątek na testy.

Gwiazdeczko,mierzysz dalej tempkę?

Kasiu, spokojnie, pamietaj ze zawsze owu może się przesunąć. Na pewno masz dobre teściory i pojawi się druga krecha tylko postępuj zgodnie z instrukcją a patrz na kreski po 10-15 minutach (inaczej niz przy ciążowych) I cierpliwie czekaj. Też się niecierpliwiłam, na razie rób test raz dziennie, a jak się pojawi blada krecha i bedzie ciemnieć zacznij robić dwa razy dziennie. Tylko nie pij za duzo przed testem.

Beatko, jak już mężuś przyjedzie będziemy działać wspólnie, damy radę, ja również służę pomocą co do testów.

Camy a jak u CIebie? Testujesz owu tereaz? No i co? Dawaj relację, my tu wspólnie działamy

A u mnie, może właśnie te teściory zadziałały skutecznie? Tempka rano 37,2 dość wysoko, ale wiadomo,nie należy się zbytnio dużo spodziewać po samej temp. Natomiast dodatkowo "czuję" cyce. Takie mrowienia-swędzienia dość intensywnie. Rano pobolewał brzuszek,ciągnie i czuję lewy jajniczek.
Ale niczym się nie sugeruję, te obiawy równie dobrze są na @ :wściekła/y::wściekła/y::baffled:
AAaaaa..no i jestem lekko wkurzona..dokładnie chodzę poddenerwowana bez powodu, łatwo mnie wyprowadzic z równowagi. Co też moze być objawem zbliżającej się @.
Tak więc podsumowując...NIC NIE WIEM. Liczę właśnie na CUD, cud poczęcia.

Miłego dzionka dziewuszki

Kasia 2005 wszystko ma dobre i zle strony, dobry to podroze, kasa i potem jak wraca maz . Ale te zle strony, ze marynarze nie radza sobie z zyciem codziennym na ladzie ,z byle pwodu sie denerwuja, maly problem czasem ich przerasta. Kasiu z czasem do wszystkiego mozna przywyknac, nawet do tak dlugich rozstan. Moja kolezanka czekala na meza 5 lat, pojechal do USA na 6 miesiecy, ale zostal tam znacznie dluzej. Zalatwial sobie zielona karte, byl tam niellegalnie, wiec nie mogl wyjechac. Ale po latach wrocil i zabral ja z dzieciakami. Ale jest im ciezko bo ona ma inne nawyki i on. Moj jest juz zdenerwowany, bo juz za 2 tyg. leci , tak jest zawsze przed jego wyjazdem, bedzie spokojny jak wejdzie na statek. Ale z czsem nauczylam sie pewne sprawy traktowac na spokojnie. Tak wiec ja spokojnie czekam na owul. pomocy bede potrzebowac jak diabli. A teraz uciekam, milego dnia- pa. DOROTKO CO TAM U CIEBIE_ @ PRZYSZLA??????????

Cześć kobietki. Gwiazdeczka wyjechała do Polski i przez ok. tydzień nie ma jak napisać coś na forum, więc musimy czekać aż wróci.
Kasia_2005 cholercia ty jesteś w ciąży, koniec basta :-). Kiedy testujesz, w niedzielę?
K_asia a co u ciebie? Jak tam testy owu? Mam nadzieję,że nie robisz je z porannego moczu?
Camy a co u ciebie?
Teraz raport o mnie. Temp ponownie 36.5 ( coś ostatnio mój organizm polubił tą tepmkę). @ nadal ni widu ni słychu. Dc 37 :szok:. Co nie zmienia faktu,że nie jestem w ciąży według 2 testów ciążowych, co mówi samo za siebie. Już mnie zaczyna wnerwiać te opóźnienie @. Ile do jasnej ciasnej będę jeszcze czekać :wściekła/y:?

K_asia a co u ciebie? Jak tam testy owu? Mam nadzieję,że nie robisz je z porannego moczu?
Czesc Dorotka testy robie po poludniu ok 18 staram sie nie pic przed zbyt duzo zobaczymy co dzisiaj wyjdzie chcialabym zrobic jeden celny strzal na chlopaczka:) plemniczki dojrzewaja wiec musi sie udac:tak:A odnosnie Twoich testow to ja bym sie wcale nie zdziwila jak ci 3-ci wyjdzie pozytywny :tak::tak::tak:Do 3 razy sztuka jak to sie mowi

Czesc Dorotka testy robie po poludniu ok 18 staram sie nie pic przed zbyt duzo zobaczymy co dzisiaj wyjdzie chcialabym zrobic jeden celny strzal na chlopaczka:) plemniczki dojrzewaja wiec musi sie udac:tak:A odnosnie Twoich testow to ja bym sie wcale nie zdziwila jak ci 3-ci wyjdzie pozytywny :tak::tak::tak:Do 3 razy sztuka jak to sie mowi

Kasiu jesli chcecie chłopaczka 1. niech nasienie dojrzewa maksymalnie długo 2. Jak zobaczysz dwie maksymalnie mocne kreski na tescie odczekaj jezscze jakies 4 h i wtedy AKCJA :-p

No i oczywiscie pozycja od tyłu :ninja2: i Twoj orgazm obowiazkowy albo przed albo w trakcie :ninja:
Bedzie dobrze :yes: tylko trzymaj tak dalej :cool:

reklama
Kasiu jesli chcecie chłopaczka 1. niech nasienie dojrzewa maksymalnie długo 2. Jak zobaczysz dwie maksymalnie mocne kreski na tescie odczekaj jezscze jakies 4 h i wtedy AKCJA :-p

No i oczywiscie pozycja od tyłu :ninja2: i Twoj orgazm obowiazkowy albo przed albo w trakcie :ninja:
Bedzie dobrze :yes: tylko trzymaj tak dalej :cool:
Hehe jakie szczegolowe instrukcje ;-) ale nie pozostaje mi nic innego niz po prostu sie dostosowac :rofl::laugh2::ninja2:

Do góry