U mnie przy obu ciażach skończyły się w 15 tygodniuTo chyba bedzie dziewczynkaja mam dwie corki i z zadna mdlosci nie mialam a teraz to wlasnie mam mdlosci masakra czekam kiedy sie skoncza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie przy obu ciażach skończyły się w 15 tygodniuTo chyba bedzie dziewczynkaja mam dwie corki i z zadna mdlosci nie mialam a teraz to wlasnie mam mdlosci masakra czekam kiedy sie skoncza
Dzięki za te słowa.. nie wiem czy do soboty wytrzymam, czy nie zadzwonię do niego i już dziś albo jutro nie pójdę...z nerwów krew nosa mi poleciałaAle nie stresuj się na zapas, moja koleżanka na początku ciąży miała chyba nawet ciut wyższy wynik od Ciebie, ale zaczęła brać tabletki i zbijała to powoli i urodziła zdrowego chłopca![]()
Dziewczyny ja mieszkam na 1 pietrze a pod sobą mam sklep mięsny. Rzeźnik sam robi kotlety na sprzedaż. Każda z was by k miała mdłości z takim smrodem. Ręczę swoją ręka.Ja mam dwie córki i przy obu mdłości. Obie też urodziły się kudłate a nie miałam zgagi.
Dziewczyny, Daga na grupie na fb pisała, ze niestety nie zostanie majową mamą...
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
nie chciałam Cię stresować, przepraszamDzięki za te słowa.. nie wiem czy do soboty wytrzymam, czy nie zadzwonię do niego i już dziś albo jutro nie pójdę...z nerwów krew nosa mi poleciałamartwię się, że coś się stanie, albo juz stało....