reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A jak u ciebie ta cukrzyca sie objawia np szybki przyrost wagi? Bo ja sie boje tez o to a moja waga drastycznie rosnie tak mi sie wydaje. Dzis zaczynam 14tc a moja waga teraz jest 57,5 przed transferm mialam 52 ale nie mam innych objawow typu sennosc czy pragnienia. bede u poloznej to sie zapytam co z ta waga i kiedy mi cukier zbadaja.
Ja na kazda wizyte musialam robic morfologie mocz i cukier...a cukrzyca wyszla dopiero po krzywej...

No wlasnie nie mam pojecia ile te moje dziecko bedzie mialo. Dziecko przyjdzie w kwietniu przez lato spoko gondolka wystarczy i nosidlo potem moze faktycznie byc za mala gondolka a spacerowka za duza, jeszcze popatrze od ilu miesiecy do spacerowki mozna dziecko wkladac. Widzisz sporo wozkow odpada dla mnie bo sa za wysokie [emoji20] a ten faktycznie wykonczenie ma pożądane.
Moja mala jeszcze nie siedzi ale nie misci sie juz w gondoli ina zime bedzie musiala sie przesuasc na spacerowke. Bedzie w spoworku specjalnym dospacerowki na plasko bo spacerowki rozkladaja sie tak ze bedzie lezec jakw gondoli...

Kredko kolezanka kolezanki...zaszla co prawda naturalnie w ciaze blizniacza...na poczatku jeden babelek umarl i sie wchlonal...teraz jest jedna zdowa dzidzia...
Kath tylko ze oni wlasnie mowia ze to nie jedt ten drugi pecherzyk.. a w nim i tak nigdy nie widzielismy zarodka..
Pojde za miesiac na usg to zobacze. Moze sie na to 3D skusze w koncu[emoji16]

Dziewczyny co do wczorajszych slodkosci ja dzis zrobilam taki placuszek na zyczenie M :-)
Ciasto z sucharkami i nutella [emoji108] [emoji3]
1507301128-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry