reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale się pokłóciłam z M ! Masakra. Poleciało trochę ostrych słów. W mam go gdzieś... Czyli dziś nici ;/

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No czy ka wiem....my nie chcemy wielkiego wesela tylko male przyjęcie ale przygotowania tak czy siak będą :-) lokal w zasadzie juz zaklepany mamy

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
To same przyjemne chwile przed Tobą, jak np sukienka :D:D
moje wesele było właśnie kameralne, nie jakieś z pompą i przez dwa dni jak niektórzy lubią co owszem też jest fajne ale nie dla mnie. Choć pierwotnie chciały nasze mamy takie, ale i tak zrobiliśmy po swojemu.

To same przyjemne chwile przed Tobą, jak np sukienka :D:D
moje wesele było właśnie kameralne, nie jakieś z pompą i przez dwa dni jak niektórzy lubią co owszem też jest fajne ale nie dla mnie. Choć pierwotnie chciały nasze mamy takie, ale i tak zrobiliśmy po swojemu.
No wlasnie my od zawsze oboje chcieliśmy kameralną małą imprezę, bo tak średnio mnie jarają wielkie imprezy. Ale jak kto woli :-) pozatym być może będę w ciąży albo z niemowlakiem więc tym bardziej duża impreza nie byłaby wskazana.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Swoja droga tez sie poklocilam z M. Poszedl do kumplai mial mnie z przystanku odebrac jak bedzie wracal a ten matoł mi pisze ze dopiero od niego wychodzi. A niech spada. Spi dzisiaj na podlodze hahaha

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzień dobry;)
Doszła do mnie paczka z testami, oczywiście nie wytrzymałam i negatyw. Nie wiem po co no ale... dziewczyny piszą, i 25dc testy wychodzą.. Tylko z owulacja zaraz po okresie.. A moja dopiero w19dc.. strasznie długie te cykle tragedia.
A obiecałam sobie że wytrzymam do 28dc chociaż i się nie udalo. Jakiś pomysł na brak cierpliwości i glupote?...

reklama
Dzień dobry;)
Doszła do mnie paczka z testami, oczywiście nie wytrzymałam i negatyw. Nie wiem po co no ale... dziewczyny piszą, i 25dc testy wychodzą.. Tylko z owulacja zaraz po okresie.. A moja dopiero w19dc.. strasznie długie te cykle tragedia.
A obiecałam sobie że wytrzymam do 28dc chociaż i się nie udalo. Jakiś pomysł na brak cierpliwości i glupote?...
Masz tak jak ja. Ja podejrzewam że jak głupia po tygodniu będę robić testy.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry