ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Ale się pokłóciłam z M ! Masakra. Poleciało trochę ostrych słów. W mam go gdzieś... Czyli dziś nici ;/
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale się pokłóciłam z M ! Masakra. Poleciało trochę ostrych słów. W mam go gdzieś... Czyli dziś nici ;/
To same przyjemne chwile przed Tobą, jak np sukienkaNo czy ka wiem....my nie chcemy wielkiego wesela tylko male przyjęcie ale przygotowania tak czy siak będą :-) lokal w zasadzie juz zaklepany mamy
![]()
![]()
To co sie stało ?Ale się pokłóciłam z M ! Masakra. Poleciało trochę ostrych słów. W mam go gdzieś... Czyli dziś nici ;/
No wlasnie my od zawsze oboje chcieliśmy kameralną małą imprezę, bo tak średnio mnie jarają wielkie imprezy. Ale jak kto woli :-) pozatym być może będę w ciąży albo z niemowlakiem więc tym bardziej duża impreza nie byłaby wskazana.To same przyjemne chwile przed Tobą, jak np sukienka![]()
moje wesele było właśnie kameralne, nie jakieś z pompą i przez dwa dni jak niektórzy lubią co owszem też jest fajne ale nie dla mnie. Choć pierwotnie chciały nasze mamy takie, ale i tak zrobiliśmy po swojemu.
Masz tak jak ja. Ja podejrzewam że jak głupia po tygodniu będę robić testy.Dzień dobry![]()
Doszła do mnie paczka z testami, oczywiście nie wytrzymałam i negatyw. Nie wiem po co no ale... dziewczyny piszą, i 25dc testy wychodzą.. Tylko z owulacja zaraz po okresie.. A moja dopiero w19dc.. strasznie długie te cykle tragedia.
A obiecałam sobie że wytrzymam do 28dc chociaż i się nie udalo. Jakiś pomysł na brak cierpliwości i glupote?...