reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Jotka_Szczotka ja to Ciebie rozumiem kobietko! Tez cały czas walczę z wagą. Na razie jakoś się trzymam ale sporo wysiłku mnie to kosztuje. Ćwiczenia, joga, spacery, rower a dupsko i tak rośnie od samego patrzenia na jedzenie. Ostatni rok trochę się męczyłam z przepuklina kręgosłupa. Niby biorę eutyrox bo tsh za wysoko było, zeszło sobie ładnie ale i tak g**no to daje. Taka genetyka chyba. W ciąży pewnie wrzucę ze 30kg no ale jestem na to gotowa! :) w dupie to mam, życie jest za krótkie by się przejmować kilogramami ;) chociaż my kobiety już tak mamy.
Kolorowych snów wam życzę [emoji8][emoji8]

reklama
@Jotka_Szczotka ja to Ciebie rozumiem kobietko! Tez cały czas walczę z wagą. Na razie jakoś się trzymam ale sporo wysiłku mnie to kosztuje. Ćwiczenia, joga, spacery, rower a dupsko i tak rośnie od samego patrzenia na jedzenie. Ostatni rok trochę się męczyłam z przepuklina kręgosłupa. Niby biorę eutyrox bo tsh za wysoko było, zeszło sobie ładnie ale i tak g**no to daje. Taka genetyka chyba. W ciąży pewnie wrzucę ze 30kg no ale jestem na to gotowa! :) w dupie to mam, życie jest za krótkie by się przejmować kilogramami ;) chociaż my kobiety już tak mamy.
Kolorowych snów wam życzę [emoji8][emoji8]
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 29kg. Po okazało się, że Hashimoto mnie dopadło i stąd tyle masy. A że niska jestem to łatwiej mnie było przeskoczyć jak obejść [emoji12] Jak tylko przyjdzie @ będziemy się znowu starać bo jajo powinno iść z prawego jajnika, nie mam lewego jajowodu, więc i jest szansa. Pozdrawiam Was serdecznie kobitki.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny sory ze się nie odzywam ale nie ma staranek bo brak meza a czuje ze dzisiaj ten dzień jajnik nasuwa i śluz płodny i lipa ale w listopadzie będzie M wiec wtedy będę więcej pisała cały czas was obserwuje i trzymam kciuki.
Powodzenia zatem w listopadzie kochana :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 29kg. Po okazało się, że Hashimoto mnie dopadło i stąd tyle masy. A że niska jestem to łatwiej mnie było przeskoczyć jak obejść [emoji12] Jak tylko przyjdzie @ będziemy się znowu starać bo jajo powinno iść z prawego jajnika, nie mam lewego jajowodu, więc i jest szansa. Pozdrawiam Was serdecznie kobitki.

Ja w ciąży z młodą przytylam 28 kg, ale dośc szybko zjechalam do wagi sprzed ciąży. Ale no cos, duzo slodkiego wpieprzalam to co sie dziwic ze tyle na plusie mialam.bogu dzieki problemow z tarczycą czy hormonami nigdy nie mialam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja w ciąży z młodą przytylam 28 kg, ale dośc szybko zjechalam do wagi sprzed ciąży. Ale no cos, duzo slodkiego wpieprzalam to co sie dziwic ze tyle na plusie mialam.bogu dzieki problemow z tarczycą czy hormonami nigdy nie mialam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No mi trochę zostało kg, ale nie płacze nad tym bo wcześniej ważyłam 47 a to trochę mało. Postanowiłam zmienić endokrynologa na kogoś specjalizującego się w ciążach, bardziej dostępnego jak dotychczas i za tydzień idę na pierwszą wizytę. Zobaczymy co z tego będzie.

Helou. Szybka pobudka. Wyprawiam męża w delegacje;(((

Ja z obydwojgiem dzieci przytyłam po 15 kg. I jaka tu sprawiedliwość!? Jak dziecko wazylo nieco ponad 3 xd

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj po przytulankach z mężem myślałam że się wściekne miałam wrażenie że płoną mi cycki;/ pierwszy raz w życiu ja przy dwójce dzieci chyba nie miałam czegoś takiego. Hahah.
.

Mąż pojechał na bazę pod auto firmowe, zrobiłam mu śniadanie, ciepła herbate do termosu;) zaraz powinien po to być i lecii do pracy.

Czy u was wczoraj też była taka piękna pogoda. ?? U mnie masakra jak wiosna. I tak ma być cały tydzień;)

Kochane która testuje na dniach? Ja do @ 4 dni dziś u mnie 10 dpo i nie wiem kiedy próbować. ?

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie . to nie jest proste. Szczegolnie dla kogos kto musi zmienic swoj tryb na ten bardziej przyjazny organizmowi. Nie wiedzialam ze podwyzszona prolaktyna powoduje tycie ale piszesz ze bywasz czy jestes w depresji a ruch fizyczny jeszcze z innymi ludzmi poprawia samopoczucie. Prace ciala a nie tylko figure..sama o tym wiem najlepiej
Nie trzeba sie rzucac na gleboka wode... Ale od czegos zaczac . cos zmienic . wiem ze w depresji nie ma sie checi na nic ale to takie bledne kolo i naprawde napisalam to by cie wesprzec a nie zdolowac
Mialam jak najlepsze intencje
Czekamy az u zysla orbitka, od tego zaczniemy z mmężem.

reklama
Do góry