reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja z czerwca ;)
Nie sądzę by to był mój miesiąc. Kompletnie nic na to nie wskazuje :) oczywiście objawów mam milion ale z doświadczenia wiem ze kompletnie żaden objaw nie świadczy u mnie o ciąży :)
Wiesz że jak nic na to nie wslazuje to czasami znak że cos jest na rzeczy? Ja przed tym piatkowym testem i pozniej @ zadnych objawow na @ nie mialam a na tescie kreska sie pojawila.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Wiesz że jak nic na to nie wslazuje to czasami znak że cos jest na rzeczy? Ja przed tym piatkowym testem i pozniej @ zadnych objawow na @ nie mialam a na tescie kreska sie pojawila.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jakoś mi się wydaje, że jak już będę ciężarna to będę to czuła. Jakaś siła, głos wewnętrzny mi to powie :))

Ja ostatnio miałam taki głupi pomysł żeby szefowej powiedzieć, ze się staram żeby mogła się przygotować na to (bo obecnie nie ma mnie kto zastąpić w razie czego) ale na szczęście mi psiapsióła do łba przemówiła żebym nikomu nic nie mówiła. W ogóle za bardzo nie mam z kim o tym gadać bo nie chce ludziom przynudzać. Dlatego postanowiłam dołączyć do was i potruć wam te piękne tyłeczki ;)
Tak, tutaj w grupie nam razniej bo wszystkie dążymy do dzidziolka, i żadna z nas nie patrzy się na reszte z politowaniem jak kolejna @ nadchodzi. Swoja droga jak kiedyś uda mi sie zaciazyc to i tak będę ten wątek doglądać:-) już trochę się z wami zżyłam :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jakoś mi się wydaje, że jak już będę ciężarna to będę to czuła. Jakaś siła, głos wewnętrzny mi to powie :))
Ja z córką jak zachodzilam w ciaze to mialam proroczy sen. Snilo mi się że moi rodzice mowili że pomogą przy dziecku:-) iwlasnie w tamtym cyklu zaciążyłam. Ale oprocz snu zadnego przeczucia nie mialam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To nie tarczyca.. mam ogromny problem z hiperprolaktynenia. Bardzo duzu.

ONAONAONA latwo Ci mowic. W ciazy i do momentu odstawienia nie mialam problemu z wagą. Dopiero po odstawieniu rok temu we wrzesniu w grudniu zaczelam miec spowrotem nawaly mleczne. Stalam i mleko samodo sikalo. To wcale nie jest takie proste jak Ci sie wydaje.

Nie . to nie jest proste. Szczegolnie dla kogos kto musi zmienic swoj tryb na ten bardziej przyjazny organizmowi. Nie wiedzialam ze podwyzszona prolaktyna powoduje tycie ale piszesz ze bywasz czy jestes w depresji a ruch fizyczny jeszcze z innymi ludzmi poprawia samopoczucie. Prace ciala a nie tylko figure..sama o tym wiem najlepiej
Nie trzeba sie rzucac na gleboka wode... Ale od czegos zaczac . cos zmienic . wiem ze w depresji nie ma sie checi na nic ale to takie bledne kolo i naprawde napisalam to by cie wesprzec a nie zdolowac
Mialam jak najlepsze intencje

reklama
Do góry