Kasienka3b
Fanka BB :)
A kiedy mialas termin @? Przypomnij bo te daty tu sie myla.Pewnie że tu będę !
Przecież mówiłam że też czekam na Wasze kreski
Wszystkie rodzimy w 2019r.- wierzę w to [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A kiedy mialas termin @? Przypomnij bo te daty tu sie myla.Pewnie że tu będę !
Przecież mówiłam że też czekam na Wasze kreski
Wszystkie rodzimy w 2019r.- wierzę w to [emoji173]
Nieregularne cykle ok 30dniowe.A kiedy mialas termin @? Przypomnij bo te daty tu sie myla.
Niechce nawet sie cieszyc by sie potem nie rozczarowac. Bede obserwowac jak dlugo to bedzie trwac.Może implantacja ?
@AgaR90 Gratulacje! Wspaniała wiadomość! [emoji3][emoji106]
Witamy @O'Hara w naszym gronie. Jesteśmy rówieśniczkami i ja też staram się o pierwsze dzieciątko. Niebawem się doczekamy, zobaczysz![]()
Na meilu ja wylaczylam i w link jakis tam weszlam i wcislam ze niechce otrzymywac powiadomien na meila. Albo na swoj profil wejdz na forum i zmien ustawienia.Pytanie techniczne: jak wyłączyć powiadomienia na maila? Bo mi wysyłają za każdym razem jak coś napiszecie toż to ocipieć można [emoji36]
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Ja takie brunatne plameinia wlasnie mialam terazI kurka zglupialam... termin @ mam na 20.10 a przed chwila bylam na siusiu i dziwny sluz mialam taki gesty i brunatny... nigdy tak nie mialam...
Tylko Ty mowilas ze zawsze plamisz przed @ a ja 6 dni przed planowana @ tak nigdy nie mialam i jest to dla mnie dziwne.Ja takie brunatne plameinia wlasnie mialam teraz
![]()
![]()