reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam 23 lata moja historia jest smutna bo pierwsze dziecko straciłam w 37 tygodniu ciąży to była śmierć wewnątrz maciczna w lutym tego roku strasznie to przezyłam wiecie wszystko juz było gotowe i w ogóle ciaza była książkowa.. dostaliśmy zielone światło i przyszla nowa nadzieja. Dlatego tak bardzo wierzę że się udało :) Owulacje miałam jakoś 11-14 nie wiem dokładnie kiedy ale śluz i wszystkie objawy były w tych dniach :)
Strasznie przykra historia, współczuję i trzymam kciuki za najbliższy test :)

reklama
Oby! Ja to jestem panikara... Dobrze ze w tym tygodniu mam dużo obowiązków w pracy, no i święto w przyszłym tygodniu, to może mi szybciej zleci. Może...

Ale mnie to tez denerwuje, ze jakby nie wyszło to znów miesiąc w plecy...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No chyba nas wszystkie to denerwuje, że trzeba znowu miesiąc czekać...
Ja to nie myślałam o kupnie body ale w sumie to fajny pomysł :) Chyba odgapię od Was i kupię :) I nawet znalazłam jednego sprzedawcę ode mnie z miasta, co ma siedzibę przy ulicy gdzie mieszka mój M :D Więc mogłabym podskoczyć i odebrać osobiście :) Chodzi za mną napis "słodziak po tatusiu":p Może miałybyście jakieś inne propozycje na napis?

2

Oj przykro mi:(
Moja znajoma straciła dziewczynke w 37tyg. Nie wiadomo co bylo przyczyna
Zaraz po tym zaszla w ciaze z synkiem i wszystko dobrze

Co do porodu Zgadzam sie z Aga!
Ja nie chce żadnego znieczulenia. Tym bardziej miedzy kregi. Nikt mi now da 200% gwarancji ze nie bede miec Steptoe ubocznych nie wiem
To nie trwa wiecznie. Da sie rade i ja tak na to patrze.. a juz wiem co przezylam
To ja się znowu nastawiam na znieczulenie.
Choć panicznie boję się igieł to chyba wolałabym znieczulenie:p mam b niski próg bólu no ale. Okaże się:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No chyba nas wszystkie to denerwuje, że trzeba znowu miesiąc czekać...
Ja to nie myślałam o kupnie body ale w sumie to fajny pomysł :) Chyba odgapię od Was i kupię :) I nawet znalazłam jednego sprzedawcę ode mnie z miasta, co ma siedzibę przy ulicy gdzie mieszka mój M :D Więc mogłabym podskoczyć i odebrać osobiście :) Chodzi za mną napis "słodziak po tatusiu":p Może miałybyście jakieś inne propozycje na napis?
1508847161-ba02d7749aa372aa-aaaaaa.jpeg

Kupiłam 3pak bo tylko taki znalazłam a miałam parę h na zakupy.
3pak W smyku za 40zl [emoji173]
I[emoji173]daddy
I[emoji173]mummy

I na trzecim
I [emoji173] mummy & daddy [emoji7]

Hej dziewczyny,
nie było mnie parę dni i naskrobałyscie tyle,że nie wiem gdzie zacząć czytac hehehe
witam nowe dziewczyny, a jeśli którymś wyszedł test pozytywny to gratuluję :*
Wytańcowałam się na dwudniowym weselu,że heeej. :D
całkiem zapomniałam o staraniach, u mnie dzisiaj 10dc, więc trzeba działać :p

1508847161-ba02d7749aa372aa-aaaaaa.jpeg

Kupiłam 3pak bo tylko taki znalazłam a miałam parę h na zakupy.
3pak W smyku za 40zl [emoji173]
I[emoji173]daddy
I[emoji173]mummy

I na trzecim
I [emoji173] mummy & daddy [emoji7]

Urocze[emoji173]️
Jeśli chodzi o znieczulenie to ja się boje ubocznych efektów (jak to zwykle ja). Ale zobaczymy co to będzie. Ważne żeby zajść i spokojnie donosić. Potem niech ze mną robią co chcą;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry