reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:-)

Ja mam taki plastikowy leżaczek do wanny. 20zl w Smyku. Młody siedzi w pozycji pół leżącej i łapie sobie zabawki i macha odnóżami, a ja go spokojnie myje. Ma taką przyssawkę od spodu, że się nie przesuwa. Wkładam to albo do małej wanienki albo do normalnej wanny, w obydwu zdaje egzamin. ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam taki plastikowy leżaczek do wanny. 20zl w Smyku. Młody siedzi w pozycji pół leżącej i łapie sobie zabawki i macha odnóżami, a ja go spokojnie myje. Ma taką przyssawkę od spodu, że się nie przesuwa. Wkładam to albo do małej wanienki albo do normalnej wanny, w obydwu zdaje egzamin. ;)

O właśnie to widziałam - wygodnie na tym siedzi?
To jest to?
1508873273-4a2a555a8d7d9a33-aaaaaa.png

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, mam takie tylko że niebieskie ;)
Jak dla mnie jest ok, mojemu się podoba. Co prawda on jest bardzo ruchliwy i dość mocno macha nogami, ale jeszcze się nie zsunął. No i jest fajna pozycja bo dziecko nie leży, tylko bardziej siedzi i może się bawić czymś.
I najważniejsze, ręką nie boli od podtrzymywania główki ;)

Od poniedziałku w Lidlu ma byc dużo tanich ciuchow dla dzieci chyba do 12 miesiąca życia

Właśnie zauważylam, że Ola już o tym pisała

A my dziś dostaliśmy komplet zimowy z 5-10-15 (podobno jest promocja 50% ale nie wiem czy kolega mi nie ściemnił ;) )
Zośka ma taką nieszczęśliwa minę bo była kąpana a tego nie lubi ;)
1508878750-905126fbe2e3f876-aaaaaa.jpeg

1508878764-d82fedc8006a9ae3-aaaaaa.jpeg

Linoone to dziś muszę po to jechać - mam nadzieję że w moim smyku będzie bo mam taki maly. Bo to cholerna gabka coś mi się zepsula - wrzuciłam ja do prania na samo płukanie i pełno czarnych plam ma:O nie wiem co to mam nadzieję że nie zepsułem pralki. Ale dzis już nie mam na czym kapac:((
Najpierw będę w biedrze to może będzie tam to do kapania.

Bab ale cudny komplecik[emoji813]

Ślicznie wygląda, a kąpiele może z czasem polubi :) trochę wygląda na nieszczęśliwa. Może należy do grupy osób co w 40 stopniowej wodzie Lubi się kąpać i może taka jest dla niej za chłodną. (ja należę do takich osób, dla mnie 38 stopni to letnia woda). Albo jeśli macie wannę to wejdź z nią do wanny i będzie szczesliwsza. Słyszałam że wspólne kapanie to takie oparcie dla dziecka, bo rodzic jest blisko i razem z nim w danej sytuacji i lepiej to przeżywa

Moze:O masakra!

Kupiłam w Biedrze takie samo jak w.smyku jest! Za 17zl, z kubusiem puchatkiem. Dziękuję dziewczyny za pomoc bo nie widziałam tego tam, spytałam dopiero i mi pokazali [emoji16]

reklama
Pumelova wydaje mi sie ze to z plynu do plukania te plamy sa.Tez mi sie takie cos kiedys zeobilo .

Bab sliczna mala faktycznie teraz sa promocje .

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry