reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kochana wiem, ze jest ciezkie, ja przezylam smierc swojego synka, wiec moge sie domyslac co teraz przezywasz.. mam nadzieje, ze Ciebie takie nieszczescie ominie i bedziecie sie razem cieszyc ze swojego dzieciatka. Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji173]️
dał by Bóg nam przerzyc razem do poznej starosci...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny mozna oszalec... dzwoniła klinika w ktorej maz sie leczy i rak sie rozrusł wyniki badan tragedia ... beda zmieniac na inny lek...ten jest ostatni jaki jest dostepny jako eksperyment jesli ta nie pomoze to juz nie ma szans na cokolwiek :( nie chce byc wdowa w wieku 28lat ... załamana jestem

Rety... są to sytuacje w których nie ma odpowiednich słów. Trzeba głęboko wierzyć,że zmiana leku przyniesie sukces! trzymajcie się kochani

No dokladnie, dlatego napisalam, ze ja moczylam nogi w goracej wodzie jak mi sie okres spoznial i nie moglam sie doczekac pierwszego podejscia do crio. Absolutnie odradzam taki "zabieg" po transferze, bo moze sie to zle skanczyc. W ciazy goraca woda jest zabroniona, bo moze dojsc do poronienia.
acha, zle zrozumialam :) . tak, dokladnie

dziewczyny mozna oszalec... dzwoniła klinika w ktorej maz sie leczy i rak sie rozrusł wyniki badan tragedia ... beda zmieniac na inny lek...ten jest ostatni jaki jest dostepny jako eksperyment jesli ta nie pomoze to juz nie ma szans na cokolwiek :( nie chce byc wdowa w wieku 28lat ... załamana jestem

Kochana nie można się poddawać! Pamiętaj ze musisz być silna za męża, jak on zobaczy ze zwatpilas straci siły do walki . Bądź silna [emoji173]

"To co zawodzi, jest najczęściej przedmiotem nadzieji "

reklama
najgorsze ze nie wiem jak to powiedziec mezowi...

Mogę się tylko domyślać, ja nie wiedziałam jak powiedzieć po crio,że znowu się nie udało i wiem że był to dla niego mega cios to tym bardziej nie jestem w stanie ogarnąć tego co Wy przeżywacie. Mam nadzieję,że życie wynagrodzi Wam w końcu to całe cierpienie

Do góry