reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

My tu mamy na miescie masę tego tak że coś tam wybierzemy :-) ale tez chyba zdecydujemy się na klasyczne takie podobne do waszych, no może ewidentnie z np wygrawerowaną datą ślubu od środka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
To my też mamy grawerunek :) to akurat w cenie robią. Ja mam Damian 30.12.2017 a Damian ma Kasia 30.12.2017 :)
To u nas też mnóstwo.
Bo ja w Rzeszowa :) miasto wojewódzkie [emoji14] tylko jak przychodzi co do czego to ciężko się zdecydować, albo jednak się nie podoba tak jak na zdjęciu, albo cena taka że wiesz....

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To my też mamy grawerunek :) to akurat w cenie robią. Ja mam Damian 30.12.2017 a Damian ma Kasia 30.12.2017 :)
To u nas też mnóstwo.
Bo ja w Rzeszowa :) miasto wojewódzkie [emoji14] tylko jak przychodzi co do czego to ciężko się zdecydować, albo jednak się nie podoba tak jak na zdjęciu, albo cena taka że wiesz....

To ja w Poznaniu tak że również wojewódzkie:-)....a wstepnie orientowalam się w cenach to dość niezły rozrzut jest. Wolalabym ominąć sieciówki typu Apart, Svarowsk itp bo tam to raczej się przeplaci.

Co do graweru to podobny pomysl mielismy jak Wy :-) data i imię :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To ja w Poznaniu tak że również wojewódzkie:-)....a wstepnie orientowalam się w cenach to dość niezły rozrzut jest. Wolalabym ominąć sieciówki typu Apart, Svarowsk itp bo tam to raczej się przeplaci.

Co do graweru to podobny pomysl mielismy jak Wy :-) data i imię :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No tam ceny porażka.
Apart ma ceny dobre za obrączki złote ale próby 333... Więc próba tandetna.
A Duke niby też sieciowka ale jak się orientowałam to Duke jako jeden z niewielu przy np zmniejszaniu nie obcina złota tylko plastycznie zmniejsza.
Natomiast Damian zmniejszał mi zaręczynowy w niby polecanym prywatnym salonie jubilerskim i tak ucięli pierścionek :/ więc boję się że kiedyś pęknie tym bardziej że cienki i delikatny jest.
Także też na to dużą wagę przywiązywałam

Próba 585 :) ja mam rozmiar 6,5, a mój Damian 23,5.
Nie licząc rabatu -15% to wyszły jakieś 1900 zł.
Soczewka 1,1.
Szerokość 4 mm.
Ale my wzięliśmy zwykle proste.
Klasyka jest wieczna i zawsze modna :)
Im większa szerokość i soczewka, im więcej bajerów to drożej.
No i Duke ma dożywotnia gwarancje. Odświeżanie, zmianę grawerunku itp itd. Jedynie ponoszę koszty wysyłek do głównej siedziby firmy gdzie to robią.

To są 4mm? Wyglądają na więcej
Ja mam 3mm i taka mega cieniutką
1509896551-c4a0fcedf61e583b-aaaaaa.jpeg

Klasyka jest piękna [emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No tam ceny porażka.
Apart ma ceny dobre za obrączki złote ale próby 333... Więc próba tandetna.
A Duke niby też sieciowka ale jak się orientowałam to Duke jako jeden z niewielu przy np zmniejszaniu nie obcina złota tylko plastycznie zmniejsza.
Natomiast Damian zmniejszał mi zaręczynowy w niby polecanym prywatnym salonie jubilerskim i tak ucięli pierścionek :/ więc boję się że kiedyś pęknie tym bardziej że cienki i delikatny jest.
Także też na to dużą wagę przywiązywałam

Mój zaręczynowy póki co się dobrze trzyma :-) ale że idealnie z rozmiarem się wstrzelił i nic nie trzeba było poprawiać :-) a próbkę złota to też wolalabym jakąś większą. Ale że ceny z kosmosu to na 2000 wydatku się nastawiam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mój zaręczynowy póki co się dobrze trzyma :-) ale że idealnie z rozmiarem się wstrzelił i nic nie trzeba było poprawiać :-) a próbkę złota to też wolalabym jakąś większą. Ale że ceny z kosmosu to na 2000 wydatku się nastawiam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Damian w żadnym jubilerze tak małego nie znalazł pierścionka dlatego tak czy siak co by nie wybrał to musiałby zmniejszać bo on wiedział jaki rozmiar kupić :)

Kochana bo mój rozmiar mały i dlatego to się tak optycznie wydaje :)

Aaaa no tak! Ja mam 12tke a Ty takie paluszki 9.5[emoji7]
Ładne są dłonie takie chudziutkie długie paluszki, smukłe dłonie :) super

Damian w żadnym jubilerze tak małego nie znalazł pierścionka dlatego tak czy siak co by nie wybrał to musiałby zmniejszać bo on wiedział jaki rozmiar kupić :)

A pokażesz jak leży ta obrączka na dłoni ?

reklama
Do góry