Elodia
Fanka BB :)
Będziemy za świętego Mikołaja dorabiać w centrach handlowych bo brody też nam wyrosnąTo do piatku osiwiejemy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziemy za świętego Mikołaja dorabiać w centrach handlowych bo brody też nam wyrosnąTo do piatku osiwiejemy![]()
Ja w trakcie owulacji wierzylam ze mi sie udalo i mialam takie przeczucie a im blizej piatku jakos coraz bardziej watpie ze sie udalo.Wyczuwam szczesliwy piatek![]()
Haha a wiesz to dobry pomysl hihiBędziemy za świętego Mikołaja dorabiać w centrach handlowych bo brody też nam wyrosną
![]()
![]()
Jakoś musimy dorobić do wyprawki dla malucha heheheHaha a wiesz to dobry pomysl hihi![]()
Oj chetnie bym ja juz kompletowalaJakoś musimy dorobić do wyprawki dla malucha hehehe
![]()
![]()
Ja przez pierwsze kilka cykli tak mialam tzn po owulce od razu radość że na pewno się udało i potem gigantyczna deprecha bo przyszła @. A teraz to mam na odwrót - myślenie, że raczej się nie udało xDJa w trakcie owulacji wierzylam ze mi sie udalo i mialam takie przeczucie a im blizej piatku jakos coraz bardziej watpie ze sie udalo.
Ty masz tez pcos?
Ja też :-) szczególnie jak widzę maluszki w wózkach z gondolką i myślę, o niedawno pewno się urodziło itp i sama mam ochotę wózki przeglądać:-)Oj chetnie bym ja juz kompletowala![]()
Nie do konca. Tzn jak miesiac przed zajsciwm w ciaze bylam.na usg, to lekarz powiedzial ze mam liczne pecherzyki i nie wyglada to za dobrze. Przepisal mi metformine. Miesiac pozniej bylam juz w ciazy i nie zrobilam zbadal LH i FSH.Ja w trakcie owulacji wierzylam ze mi sie udalo i mialam takie przeczucie a im blizej piatku jakos coraz bardziej watpie ze sie udalo.
Ty masz tez pcos?