reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Myślę, że nie będziesz musiała tak długo czekać, bo wierzę, że ujrzysz dzisiaj dwie kreseczki i tego Ci życzę z całego serca, a zdarzały Ci się już tak długie cykle?

Sporadycznie. Ale nie częściej niż raz na rok-dwa coś takiego mi się zdarzało już w przeszłości. Nawet 2 tygodnie spóźnienia były kiedyś na studiach.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zgadza się. 35:)
Musiałbym teraz zacząć trzymać i siknąć tak koło 20:p tylko podejrzewam co ujrzę. Wydaje mi się ze cykl oszalał przez chorobę i dlatego jest taki długi.

Ja grypę miałam miedzy 12 a 15 dc :-D no chyba ze ta gorączka to byl objaw zaplodnienia hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dobra, trzymam :D koło 19-20 siknę. Mam nadzieje ze moja decyzja nie wywoła @.

Ja sie przebudzilam po nocce i jakieś dziwne przeczucie.....no duzo siku mi sie zebralo i stwierdzilam ze sikne.

Kurcze druga kreska jest jest caly czas jest <3

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzięki!:*

Elodia, kiedy powiesz narzeczonemu?:) ale Ci zazdroszczę!

Już mu napisalam. Musialam bo jakbym mu wytlumaczyla że znowu na elce tak bez powodu tym razem? :p jego reakcja "o kur*a. To po zwolnienie musisz isc teraz".
Rodzinna mi bez problemu wystawi co nie?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Już mu napisalam. Musialam bo jakbym mu wytlumaczyla że znowu na elce tak bez powodu tym razem? :p jego reakcja "o kur*a. To po zwolnienie musisz isc teraz".
Rodzinna mi bez problemu wystawi co nie?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Pewnie, ze ci wystawi przy takich warunkach pracy raczej nie ma wyjścia :)

reklama
Do góry