reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie tylko tak lekko ćmi a momentami jajniki klują raz jeden raz drugi. No i takie rozciąganie czuję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To też czuję, w takim razie będę musiała to skonsultować bo te ataki powodują że się bardziej wiję na łóżku niż czuję dyskomfort czy zakłucie :(

reklama
Dowiedziałam się nadto, że mam niedoczynnosc tarczycy, czy ktoś jeszcze walczy z tą przypadłością ?

Ja miałam w poprzedniej ciąży. Do końca brałam tabletki, po porodzie kontrola i w sumie tyle. Młody zdrowy jak rydz a mi po ciąży przeszło [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry! [emoji16] dzisiaj ja pierwsza. Zaczęły mi wychodzić testy od 25, więc super! :)))) potem podeślę fotkę bo teraz to już pełna duma ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry! [emoji16] dzisiaj ja pierwsza. Zaczęły mi wychodzić testy od 25, więc super! :)))) potem podeślę fotkę bo teraz to już pełna duma ;)
Cześć, super☺ a Ty, ktory dzien cyklu teraz jestes bo masz chyba ppdobnie jak ja? Mi zostal jeszcze jeden test ale moze go zrobie w niedziele☺ a potem to juz wizyta w czwartek

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

27. Jutro mam termin @. Ja chyba już nie robię testów. Jeśli nie będę plamić to we wtorek mam wizytę u gina i doczekam. Jak będę to pewnie w niedzielę/poniedziałek sprawdzę czy wszystko ok. Na razje zaczyna do mnie docierać co się dzieje :)

27. Jutro mam termin @. Ja chyba już nie robię testów. Jeśli nie będę plamić to we wtorek mam wizytę u gina i doczekam. Jak będę to pewnie w niedzielę/poniedziałek sprawdzę czy wszystko ok. Na razje zaczyna do mnie docierać co się dzieje :)
To ja mam dzisiaj 30☺ plamienie mi ustalo wiec podejrzewam, ze to poprostu przez to, ze byl to dzien@. To bedziesz wczesniej u lekarza niz ja, ciekawe co bedzie widac

Hej :)
Witam się. Zmagania z dniem dzisiejszym trwają już na dobre u mnie ;)
Przyczepiła się do mnei niezbyt przyjemna dolegliwość, a mianowicie czuję w brzuchu balon i to przeszkadza mi spać na brzuchu i generalnie jakieś mało to przyjemne... a i kłaczek w gardle zniechęca do jedzenia, choć może to i lepiej z tym niejedzeniem...hahahahaha... Tak wiem to taka drobnostka w porrównaniu z rzyganiem i innymi hardkorami ale nic nie poradze, ze u mnie tylko tak.
Miłego piątku

reklama
Hej :)
Witam się. Zmagania z dniem dzisiejszym trwają już na dobre u mnie ;)
Przyczepiła się do mnei niezbyt przyjemna dolegliwość, a mianowicie czuję w brzuchu balon i to przeszkadza mi spać na brzuchu i generalnie jakieś mało to przyjemne... a i kłaczek w gardle zniechęca do jedzenia, choć może to i lepiej z tym niejedzeniem...hahahahaha... Tak wiem to taka drobnostka w porrównaniu z rzyganiem i innymi hardkorami ale nic nie poradze, ze u mnie tylko tak.
Miłego piątku
Ja tez jestem wzdeta strasznie, zaczelam 5 tydzien a wygladam jak w 3 miesiacu

Do góry