reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Domi11 wow jaka beta. Ktory to tc z OM?

@Columbina to super, ze nie jest tak zle. Oby szybko przesxlo!

@Marika92 to milej zabawy [emoji5]

Ja upieklam juz ciasto na jutrzejsze urodziny corci, ale ona bidulka chyba nie skorzysta [emoji45]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
6t0d ale wczoraj jeszcze nie było widać zarodka więc się wystraszylam ale chyba jest ok skoro taka beta.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Termin porodu na 05.07 tydzień ciąży wg usg 6t1d

gratulacje :)

Powiem Wam że nie nadążam czytać...
Samopoczucie lipaaaaaaaaaaa!!!!!!!

oar83e3kacl5sn2v.png

@matyjka13 wow super[emoji3] Gratuluje serduszka [emoji177]

@Domi11 no przy takiej becie to raczej ok. Wiesz wsxystko zalezy od usg. A poza tym na tym etapie ciaxy to sie tak szybko zmienia, ze dzis nie ma a jutro jest. Kiedy madz nastepna wizyte?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Zobaczymy w takim razie którego dnia skończymy:) Ja poprzednia ciaze przenosiłam 4 dni,a pierwsza rozwiązana tydzien przed terminem:)

No ja poprzednia ciąże miałam 2 tygodnie przenoszona, szczerze to pod koniec już nie dawałam rady... za długo [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No ja poprzednia ciąże miałam 2 tygodnie przenoszona, szczerze to pod koniec już nie dawałam rady... za długo [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To mi synek niespodzianke zrobil. Bo wyskoczyl w 35 tygodniu. Tzn mialam cc ale ledwo zdazyli☺ w terminie liczyla mi go gin na 4.5 kg a mial 3060

O matko....się zaczyna na dobre. M kupil u rzeźnika moje ulubione salami....kurde nic mi nie smakuje, niesobre to salami takie gorzkie i śmierdzące.
A same mdlosci poki co dzisiaj sie pojawily z rana tylko. Ale metal w ustach czuję cały czas.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

U mnie podobnie jak w pierwszej ciąży pojawił się wstręt do mięsa, wędlin i produktów pełnoziarnistych. I to już w 3-4 tygodniu ciąży ;)

reklama
Do góry