KikaRika
Moderatorka
Moim zdaniem takie babcie myślą że wiedzą lepiej, lepiej znają dziecko niż rodzice, a poza tym co tam synowa będzie wymyślać jakieś alergię, przecież kiedyś dzieci jadły wszystko i alergii nie bylo...Tak się zastanawiam czy ta kobieta chce w ten sposób zrobić na złość matce dziecka czy zaszkodzić celowo niewinnemu w ich relacjach dziecku? Ok może synowa z teściowa się nie dogadywać ale żeby w ten sposób traktować dziecko które jest przecież niewinne w tym.Wszystkich to dla mnie jest nie do pojęcia.
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Monitor sprawił, ze zaczęłam normalnie sypiać, nie bojąc się, że coś przeoczę 
Na późniejszym etapie też mi się przydawał bo miałam dziecko z tych mało ruchliwych i bywały dni, ze ruchów prawie nie czułam (szczególnie, że łożysko miałam na przedniej ścianie), wtedy pyk- detektor- serce jest, a matka uspokojona. Miałam też raz sytuację w jakimś 34 tc, że mocno mi sie zaczął brzuch stawiac, wzięłam detektor i kurde puls 190!!! No to w te pędy na IP i okazało się, że skurcze już mam i młoda tak silnie na nie reagowała. Zostawili mnie na kilka dni, skurcze wyciszyli i donosiłam to terminu. Także ja osobiście polecam 
jestem załamana, nie mam już siły........