reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

reklama
Dzień dobry :)

@KatiNails matko ja to już też nie wiem co na obiady robić i myślę ciągle nad jutrzejszym :D

My dzisiaj do moich rodziców ruszamy na obiad :)
Taka ładna pogoda dzisiaj, że aż wściekła jestem że wczoraj takiej nie było :/

Dzień dobry :)

@KatiNails matko ja to już też nie wiem co na obiady robić i myślę ciągle nad jutrzejszym :D

My dzisiaj do moich rodziców ruszamy na obiad :)
Taka ładna pogoda dzisiaj, że aż wściekła jestem że wczoraj takiej nie było :/
Mój D zażyczył sobie jednak domowego burgera.
Właśnie biorę się za ciasto na duże bułki z sezamem :)
Do tego będzie sałata, pomidor, ogórek kiszony, cebula czerwona, ser prażony, kotlet wołowy, ser prażony i prażona cebulką z domowej roboty sosem czosnkowym :) postoje trochę w garach ale też mam smaka na fast food a domowy najlepszy

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry :)

Ja z filmów to przygodowe, komedie, thrillery i od czasu do czasu komedie romantyczne :) My też dużo oglądamy. Ponad wszystko uwielbiamy Piratów i Hobbita :)

@KatiNails a makarony lubicie? :) Może jakaś zapiekanka? Z canelloni lub rurek? Albo karkówka w sosie, zrazy, naleśniki z warzywami, papryki lub cukinie nadziewane mięsem mielonym :)

Miłej niedzieli :) U nas słonecznie ale zimno i wietrznie. Tylko 4 stopnie :(

Witajcie! Ja właśnie niedawno się obudziłam, mój kochany lubi tak sobie pospać i nigdy z łóżka nie chce mnie wcześniej puścić. :D

Kochane dajcie pomysł na obiad :)
Ale coś nie takiego niecodziennego :) bo mi się już pomysły kończą a mam dość w kółko schabowego, kurczaka, ziemniaków, ryżu, surówek [emoji23]

Co do obiadu to ja jak już mi się znudzą jakieś zwykłe obiady to robię np. Caponatę z tego przepisu Link do: Caponata. Albo zupę krem z brokułów.

Witajcie! Ja właśnie niedawno się obudziłam, mój kochany lubi tak sobie pospać i nigdy z łóżka nie chce mnie wcześniej puścić. :D

Co do obiadu to ja jak już mi się znudzą jakieś zwykłe obiady to robię np. Caponatę z tego przepisu Link do: Caponata. Albo zupę krem z brokułów.
Krem z brokuła albo dyni albo buraka jest bardzo często :D :*

U nas często gęsto są wrapy, a burgery też uwielbiamy, tylko, że rzadko je jemy, bo pracochłonne. Dobrze, że tym najczęściej zajmuje się mąż :D

reklama
Do góry