reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kiciula nie mam pojecia ... encorton biorę ale tak jak kas90 nie badałam nk
@Liluli to musiałaś być zaskoczona jak się dowiedziałaś o 2 razach...wygląda na to , że u Was jak i u mnie jest obciążenie genetyczne :/ swoje przeszłaś i na pewno będziesz ogromnym wsparciem dla siostry ;* uda jej się ...
@nafoczka :*

reklama
@roxie123 chodzilo mi o to ze druga ciaze. O pierwszej stracie wiedzialam. Maja synka 6latka z bezproblemowej ciazy.
Tak u nas napewno sa obciazenia. Moja Mama tez stracila pierwsza ciaze,ale pozniej urodzila nas 4.wiec nikt tego nie laczyl. I kuzynka moja tez 3 stracila,urodzila syna i kolejne 2 straty [emoji15]

@Destino nikt nie powinien przez to przechodzic.

@Funia90 [emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

@Liluli przepraszam , źle zrozumiałam ... no to podobnie jak u mnie tylko moja mama nie miała problemów , a moja ciocia i kuzynka kilkakrotnie poroniły ale maja po 2 dzieci .
Ty masz dzidzi siostra ma też dzieciątko więc kolejne też się uda :* ja mam nadzieje ze mimo niepowodzeń uda mi się jakimś cudownym sposobem utrzymać ciążę bardzo pragnę żeby się rozwijała

@Liluli teraz do Gawlika z Dębicy, po poronieniu nikt mi nie chciał badań zlecić a ja nawet nie chciałam na NFZ... starać się i tyle, ale byłam mądrzejsza i pojechałam do niego. A Ty? Masz tez mutacje?

@olaa90 mamy dobrego kumpla z Mielca :p ale nie będę się ujawniać haha ja jestem z okolic Brzozowa :) jak nie wiesz gdzie to jest to szerzej patrząc Krosno Sanok :)

@roxie123 Kochana napewno sie doczekasz swojego dzieciaczka [emoji8]
Roxie my czesto jezdzilismy do Domaradza,Babcia mojego T.stamtad pochodzila i ma rodzine w Krosnie [emoji6]
Moze znam tego Twojego kumpla [emoji6]

@olaa90 ja badania robilam sugerujac sie podpowiedziami Dziewczyn stad.
A pozniej z wytycznymi poszlam do gina do Kolbuszowej i Rzeszowa i mam 4 miesiecznego synka [emoji5]Tam mam mutacje c677t hetero.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry