reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 Madzia masz zakaz absolutny na zabieg czy na co one ci tam kaza przyjsc. Na tym forum nie pozwole zadnej zrezygnowac z dzidka do 9tygodnia ciazy! Nie obchodza mnie statystyki ani jakies pisemka naukowe. Popatrz gdybyl leciala na hurra na zabieg jak kazal dr P to wkrotce nie mialabym komu mojego szczesliwego bebzonka oddawac. W tym przypadku blagam zaczekaj!!

@berha bierzta bedzie zacieta walka hihi. Moge jeszcze jakies brzuszki zwolnione z przychodni doniesc jak sie zapotrzebowanie zwiekszy.

reklama
@magda1208 zrob betę dziś i jutro lub pojutrze. Zobaczymy na jakim jest poziomie i jak rośnie (to tez wyznacznik dodatkowy). U mnie był przyrost o 500 jednostek w ciągu 48 h, a sama beta było ok 20 tys. I dopiero to znaczyło, ze jedt nie tak. Nie sam obraz usg. Na tym etapie rzeczywiście wszystko może się jeszcze zdarzyć.
Czy Ty miałaś już kiedyś puste jajo?

@magda1208 jeśli mogę się w tracić to też uważam że nie wolno za szybko tracić nadzieję...u mnie w 6 Tc też nie wiele było widać a w 8 już było wszystko ok..

@Ilis91 jestem z okolic Krakowa... Może ktoś mi poleci jakiegoś dobrego hematologa? Właśnie ostatnia ciąża na akardzie euthyroxie i encortonie donoszona do 24 Tc... Zakończona porodem martwym, syn miał bardzo rzadka wadę genetyczna

Dziewczyny przepraszam że w takim momencie, magda1208 tule
20171120_110311.jpg
mocno ,dziewczyny zrobiłam dziś test bo mi okres się spóźnia dwa dni

Załączniki

• 20171120_110311.jpg
    20171120_110311.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 421
@monia0208 chyba coś jest.... Musisz jutro powtórzyć test..
Trzymam kciuki
❤️

@Ilis91 zrobiłam to badanie mthfr właśnie czekam na wynik... Nie wiem właśnie jak długo się na niego czeka? Badanie robiłam tydzień temu to może na dniach już będzie... A to znaczy że jak wyjdzie ta mutacja mthfr to wada genetyczna będzie zawsze?

Kochane muszę pomyśleć miałam silny atak tych bóli i te dziwne plamienia.Objawów brak Czekam na odpowiedź od Maliny.
Trzymam kciuki za wizytujące.
Cieszę się z pozytywnych testów.
@marshia Nigdy nie miałam.
Sama zastanawiam sie co jest grane.

@Ilis91 kochana zadowolona byłaś z wizyt u Pana Dr Fornagiela? Próbuje się właśnie dodzwonić ale nie odbiera.. Poczytałam opinie i wydaje się być dobrym specjalista.. Strasznie się boję w ogóle chodzić do lekarzy, taki uraz mi pozostał po tych wszystkich przejściach.. Ok to zbadam jęzzcze ta homocysteine... A jakiegoś dobrego ginekologa masz?

@marshia kochana jeśli chodzi o ranę nie jest tak źle czuję ją tyle mogę powiedzieć nie boli nie cierpię. Prócz tego że spać mi się chce wszystko jest dobrze dziękuję :*

@smerfik88 przykro mi masz również trudna historię położniczą dziewczyny dobrze radza zrob mthfr, v leiden, i czynnik protrombiny czy masz jakiegoś sensownego lekarza. W Krakowie to jest Sacha, Przybycień może któryś z tych dziewczyny Ci tu napiszą ja chodziłam do prof Malinowskiego do Łodzi także na temat tych dwóch się nie wypowiem.

@magda1208 ja nie wiem co Ci doradzić skontaktuj się z Maliną i moim podkreślam moim zdaniem za szybko na zabieg. Zrobiłabym jak @marshia radzi 2 razy beta i decyzja. Ściskam Cię bardzo mocno

reklama
Do góry