B
bibiU
Gość
W czwartek zatestuje 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maziajka No właśnie czytam ze dość częste to. Ale u mnie to raczej duże było [emoji848] i No wy nuby super dziewczynkowe miałyście. Ale czekam dzielnie do połówkowych bo to raptem pare tygodni i wtedy właśnie jak to synek to pokaże jajka i wtedy wiem. Bo u mnie przy drugim synu były jajca jak nic bo mam to usg a teraz nie było ale wiadomo każde usg inne
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom[/QUOTE
Imama wiesz powiem Ci że najgorsza to taka niepewność bo gdybyś nic nie wiedziała byłoby chyba lepiej a tak coś wiesz ale dalej nie na pewno bo gdybyś mieszkała w Polsce to poszłabyś na dobre usg 3 czy 4 D i uwidoczniono by narządy płciowe i miałabyś pewność
a tak to się gryziesz bo wiem że bez względu na płeć i tak kochasz to maleństwo w twoim brzuszku ale fajnie by było gdyby można było pokupowac sukieneczki.