paulenka91
Fanka BB :)
Sam chyba nie wie tak mi się wydaje.A lekarz co na Twoje nieregularne miesiączki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sam chyba nie wie tak mi się wydaje.A lekarz co na Twoje nieregularne miesiączki?
Sam chyba nie wie tak mi się wydaje.
Myślę nad tym. Jak teraz nie wyjdzie to zmieniam. Umówiłam się z nim na jeszcze jeden monitoring. Być może pęcherzyk rośnie a nie pęka. Teraz urósł, 21mm po 4dniach zmalał albo to inny bo jemu wyglądało że owulacja była i bądź tu mądraA próbowałaś zmienić lekarza?![]()
Myślę nad tym. Jak teraz nie wyjdzie to zmieniam. Umówiłam się z nim na jeszcze jeden monitoring. Być może pęcherzyk rośnie a nie pęka. Teraz urósł, 21mm po 4dniach zmalał albo to inny bo jemu wyglądało że owulacja była i bądź tu mądra![]()
A jak u Ciebie sytuacja wygląda?No tak jak w tabelce 22 ale szczerze powiem, ze żarty żartami ale ja czekam na @ bo i tak wiem, ze gowno z tego będzie jak zwykle. Ja czekam do stycznia aż się stary zbada i później będziemy myśleć co dalej ale póki co próbujemy żeby nie było, bo nie mam sumienia tak zupełnie odpuścić ale ogólnie to mam już wyje***epóki co
![]()
A jak u Ciebie sytuacja wygląda?
Nie pozwalam CiMimo że jestem z 6 dni po owulacji też bym już z chęcią test zrobiła
Narazie i tak nie mam czekam aż z allegro przyjdąNie pozwalam CiJa Cie tu przypilnuje hehe