reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No tak, ze właśnie mamy 13cs, gin twierdzi, ze u mnie wszystko Ok i ze mężu ma się zbadać a ze chłop się wstydzi to tak odkłada No ale w styczniu już mu nie popuszczę, pójdzie zbada się i w konsekwencji zobaczymy co dalej :)
a no właśnie tak z chlopami jest myślę że mój by tak samo zareagował. ;)Dobrze że z Tobą w porządku, dała bym Ci radę żebyś zapomniała i zaczęła się starać ale sama tak nie umiem odpuścić i ciągle myślę

reklama
reklama
Rok już mija. Ale podejrzewam że ten duphaston coś mieszał przy owulacji a brałam go parę miesięcy. Miał niby'uregulowac cykle i wspomóc ciaze' brałam go 16do 25dc a teraz wypada że mam późniejsze owulację tak około 18
Kurka ze nie moze byc tak ze za 1 razem sie udaje...czemu to takie skomplikowane:/
A o1 dziecko sie starasz czy 2?

Do góry