reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry.

Malineczka, co się dzieje?

Gratuluję udanych wizyt. Ja idę dopiero 14. Już odliczam dni.

Jak idzie wam kompletowane wyprawki? Ja pękłam i kupiłam dwa kocyki takie bardziej chłopięce. A obiecywałam sobie e dopiero jak lekarz potwierdzi płeć....

reklama
Gratulacje już znanych płci, ja dopiero wizyta 29 .12 i nie wiem czy już pokaże coś. W tej chwili mam inne zmartwienie jestem strasznie przeziębiona. Kaszel mam taki że już brzuch mnie boli. Dostałam jakiś syrop ale nic nie pomaga i do tego stan podgorączkowy od wczoraj. Czuję się okropnie, idę dzisiaj do rodzinnego na kontrolę.
Z dobrych wiadomości od Mikołaja jesteśmy w posiadaniu maltańczyka, białej śnieżnej kuleczki. Piękne cudo, moje dziecko zachwycone ale te ciężko jej wytłumaczyć co może a co nie.
Pozdrawiam i życzę miłego spokojnego dnia.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja też gratuluje udanych wizyt ! Moja dopiero 18.12 [emoji53]
Dla tych, które jeszcze nie wiedzą:
1512718118-5bd8abe21a5b8508-aaaaaa.jpeg

To co, szalejemy od jutra?? [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Zdrówka. Ja też ciągle przeziębienia łapie. Polecam napar z lipy z miodem i cytryną pity bardzo ciepły, paracetamol na gorączkę, kanapka z cebulą no i wylezec.

@mono gratulacje!
Imię wybrane? :)
imię miałam wybrane zanim jeszcze ciążę planowałam ;) Helena :)

Gratulacje dziewczyny :)
Ja tez po wizycie, dzidzia zdrowa fika dużo, teraz mam zabronione juz wszystko kąpiele w wannie, spacery, siedzenie, wszystko.. Cóż czeka mnie oglądanie serialów i filmów 24/7 i moze sie zabiore za jakas książkę :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
o kurcze, brzmi poważnie! a czemu tak lekarz zalecił?
Dzień dobry.

Jak idzie wam kompletowane wyprawki? Ja pękłam i kupiłam dwa kocyki takie bardziej chłopięce. A obiecywałam sobie e dopiero jak lekarz potwierdzi płeć....
mi kompletowanie wyprawki nie idzie jeszcze nijak, nie mam nic zupełnie, jutro chcę coś kupić w rossmannie w tej promocji 2+2 ale to kosmetyki :)
muszę najpierw się przejść po znajomych, bo chciałam np. łóżeczko dostawne, a się ostatnio okazało, że pożyczy mi je koleżanka.
Gratulacje już znanych płci, ja dopiero wizyta 29 .12 i nie wiem czy już pokaże coś. W tej chwili mam inne zmartwienie jestem strasznie przeziębiona. Kaszel mam taki że już brzuch mnie boli. Dostałam jakiś syrop ale nic nie pomaga i do tego stan podgorączkowy od wczoraj. Czuję się okropnie, idę dzisiaj do rodzinnego na kontrolę.
Z dobrych wiadomości od Mikołaja jesteśmy w posiadaniu maltańczyka, białej śnieżnej kuleczki. Piękne cudo, moje dziecko zachwycone ale te ciężko jej wytłumaczyć co może a co nie.
Pozdrawiam i życzę miłego spokojnego dnia.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
ale super z psiakiem :)

Dzień dobry wszystkim, współczuję chorobsk, oby szybko przeszło. Też mnie korci żeby coś kupić, ale się powstrzymam :) Z oferty rossmanna na pewno skorzystam.
Wczoraj dzidzia szalala w brzuchu, mam przepukline pepkowa, więc jest tam ta dziura, wkladala mi tam nogę albo rękę :) a potem nie było tak kolorowo, czułam się jak przed okresem, tak jakby skurcze, od tego czasu siedzi cicho i zaczynam myśleć co u niej. Dzisiaj jakoś słabo się czuje, kawę pije, zobaczymy.

Dzień dobry kobietki [emoji3]

Pospałam troszkę ... 13 godzin [emoji86][emoji87]
Wczoraj miałam paskudny dzień - bolał mnie kręgosłup i brzuch; dzisiaj troszkę lepiej ale zobaczymy bo w sumie dopiero wstałam [emoji6]

@mono piękne imię [emoji3] Też myślałam o Helenie, ale chyba u mnie skończy się na Marysi o ile będzie to dziewczynka [emoji56]

@Malineczkaa94 a dlaczego tak masz wszystko pozabraniane? [emoji53]

@basia89 skorzystam z promo zapewne [emoji5] Chociaż ja trochę się jeszcze boje cokolwiek kupować

@Katherine zs przypomnij mi w którym tc jesteś ? [emoji39] Mnie dzidzia łaskotała jeszcze wieczorem, a dzisiaj od rana też cisza jeszcze.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry.

Mam bóle podbrzusza, stawianie sie macicy, plamienie i raz tez miałam skurcze. Od samego początku biorę duphaston, teraz mam jeszcze większą dawkę i do tego magnez no i nie mogę sie z lozka ruszać.. Byłam w szpitalu, lekarz znalazł jakiś malutki krwiak stad te plamienie ale mam je tylko jak pochodze czy posiedze zbyt dlugo.
Nie wiem jak dlugo będę musiała leżeć, moja mama ze mna w ciazy tez leżała od 16tc do samego końca i trochę przeraża mnie ta wizja..
No ale czego nie robi sie dla dziecka, prawda? :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry