reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
no hehe trafnie to ujełas .. ale ciesze sie ze znalazłam to forum i odezwałam sie .. sam dami mowi ze zmieniłam sie i jestem silniejsza dzieki wam kochane :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To tak jak ja...mnie to forum dodaje siły do walki...i otrzymuje tyle zrozumienia ile potrzebuje :)

Dobra juz po wizycie:tak: widzielismy jedno pikajace serduszko cudownie.. a drugi pecherzyk ma sie wchłonąć.Dr powiedziala,ze dobrze nawet lepiej.ciesze sie ,ze wzielismy dwa,a przekonywano nas do jednego.Juz jestem szczęśliwa termin na 20lipca:tak:
Pieknie kochana, gratulacje serduszka :) niech maluszek sie pieknie rozwija :)

Jestem po punkcji - jeszcze nic nie wiem o ilości i jakości komórek. Embriolog ma dzwonić za jakieś 2 H. Ja już 35 na karku więc od ilości będziemy decydować ile zapładniamy. Miałam mały krwotok przy punkcji, i Endo zmniejszyło się, więc transfer odroczony. Klinika ma polityke że trzymaja zarodki do 5 doby. Dodatkowo zdecydowaliśmy się na stały monitoring zarodków.

Trzymamy kciuki za mocne komórki ;-)

reklama
Do góry