reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja dzis barszcz czerwony mialam na obiadek a jutro mam rybke(sandacza).
Mlodego zaraz z tatuskiem wysylam na trening a przed chwila z nim skonczylam grac w pilkarzyki(prezent mikolajkowy od tesciow).

Jajo mi właśnie wyszło z lewego jajnika, bo rwie. Albo sobie wymyślam . To też jest całkiem prawdopodobne. Czekam na mojego, bo dziś trzeba wcześniej uskutecznić akcję.

Jakie plany na weekend?

1512747153-39b669a4889ffb13-aaaaaa.jpeg

U mnie takie! Rozkręcam się [emoji16]

Plany na weekend : regulacja i henna brwi, peeling ciala, piwko, gotowanie, współżycie, dziecko, Kościół i podjechać do pracy po paczkę świąteczną dla siebie i dziecka :D świąteczna lista menu i lista zakupów :D

Jeszcze ciasto miałam robic Ciasto Magistra z Anastazji ale nie przyjeźdza siora na weekend i dwie osoby konsumujące mi odpadają i nie robie ;)

reklama
Do góry