reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej. 12 dc, czuje sie, jakby czas stanął w miejscu... testy owu negatywne, czyli owu znowi bedzie w okolicach 19dc- późno. Mam dzisiaj mega fatalny dzien... :( zmotywujcie mnie jakos do usmiechu, proszę?

reklama
1512747153-39b669a4889ffb13-aaaaaa.jpeg

U mnie takie! Rozkręcam się [emoji16]
Wypij moje zdrowko:)

Hej. 12 dc, czuje sie, jakby czas stanął w miejscu... testy owu negatywne, czyli owu znowi bedzie w okolicach 19dc- późno. Mam dzisiaj mega fatalny dzien... :( zmotywujcie mnie jakos do usmiechu, proszę?
Przytulasa wirtualnego wysylam:* Niewiem czy w pracy czy w domu jestes ale moze napij sie lampki wina na poprawe humorku.

Super ze juz po wszystkim i juz masz to za soba:) Teraz wracaj szybko do normalnego funkcjonowania.
A od kiedy znowu mozesz zaczac sie starac o bobo? (Wiem ze pytanie nie na miejscu bo jestes zaraz po zabiegu ale ciekawosc mnie zrzera)
Czemu nie na miejscu? XD W zasadzie czuję się świetnie i mogłabym skakać - tylko mi nie wolno XD Nie no tak rozsądnie od następnego cyklu (dzisiaj 9dc.) wg lekarza. Tylko zapomniałam się zapytać kiedy mogę wrócić do zabaw łóżkowych :/ A mam straszną ochotę i strasznego zgryza o to teraz :p Plamienie już mi ustąpiło - bo byłam zaraz po @ a wszystko ładnie wyczyścili więc jedynie wczoraj miałam plamienia.

Dagaa11 uszy do góry - jak nie dzisiaj to jutro, jak nie jutro to pojutrze - owu przyjdzie kiedy trzeba a nie kiedy ty chcesz - ale przyjdzie i to chyba najważniejsze - nie? ;)

Czemu nie na miejscu? XD W zasadzie czuję się świetnie i mogłabym skakać - tylko mi nie wolno XD Nie no tak rozsądnie od następnego cyklu (dzisiaj 9dc.) wg lekarza. Tylko zapomniałam się zapytać kiedy mogę wrócić do zabaw łóżkowych :/ A mam straszną ochotę i strasznego zgryza o to teraz :p Plamienie już mi ustąpiło - bo byłam zaraz po @ a wszystko ładnie wyczyścili więc jedynie wczoraj miałam plamienia.

Dagaa11 uszy do góry - jak nie dzisiaj to jutro, jak nie jutro to pojutrze - owu przyjdzie kiedy trzeba a nie kiedy ty chcesz - ale przyjdzie i to chyba najważniejsze - nie? ;)
To oby ten cykl szybko minol bys mogla wrocic do gry o bobo:)

Oj myszka lecimy na tym samym wózku , 12 Dc . Czy test owulacyjny negatyw jeszcze nie wiem bo zrobię przed kąpielą na spokojnie . A staruszek mój chce dzis wyjsć na jakis turniej wiec jeszcze nie wiem czy bede go musiała przydusić czy dam mu dzis spokój :) tak sobie wymyśliłam , ze jak tylko kreska zacznie ciemniec to będziemy codziennie tulić sie . Tym bardziej , ze żel zakupiony czeka :) a staruszek zaczął tez kwas foliowy przyjmować . Nie martwny sie , moze 7 cykl dla mnie bedzie szczęśliwy i przy okazji dla Ciebie rownież :) zawsze jeśli sie nie uda zostaje perspektywa udanego szalonego sylwestra :)

reklama
Do góry