Kaskaa2301
Zaangażowana w BB
Hehe to nie wiem czy Cie pociesze kochana ale ja w 28 tyg byłam u lekarza i było równo +20kg i tak jak Ty rzuciłam palenie na samym początku ciąży. Wiem co czujeszSłownikmiało być zgrubłam
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hehe to nie wiem czy Cie pociesze kochana ale ja w 28 tyg byłam u lekarza i było równo +20kg i tak jak Ty rzuciłam palenie na samym początku ciąży. Wiem co czujeszSłownikmiało być zgrubłam
![]()
No ja niestety mam znaczy pojawiają mi się póki co to są 4 czerwone kropki z jednej i z drugiej strony po mnie też bardzo widać że przytyłam rozlalo się wszędzie nie tylko brzuch. A co do pozostałości to uważam że jak o siebie zadbamy to schudniemy wiadomo że skóra już nie będzie taka jak była ale...Mi lekarz nawet nic nie mówił żebym przestała jeść słodycze, a ja nie wyobrażam sobie dnia bez niczego słodkiegoW sumie moja siostra w 1 ciąży przytyła 27 kg, ale po niej było to strasznie widać bo jest niższa i do teraz jest cała w bliznach po rozstepach. A teraz waży z 48 kg. Ja nie mam ani jednego rozstepu jak narazie i myślę że już nie będę mieć tak jak ona. Bo te zdjecia na internecie to pikuś w porównaniu do mojej siostry :/