reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

reklama
Ja swoją właśnie oddałam do krawcowej żeby skrócić [emoji14] bo jednak za długa w tych szpilkach.

Dziewczyny ja bardzo trzymam za Was kciuki. Nie mogę się doczekać Waszych pozytywnych testów [emoji7][emoji7] tak Was polubiłam że fajnie byłoby dzielić z Wami ciążowy czas :*
My właśnie z Aleksem w drodze do laboratorium :) mama będzie miała kuj kuj jak to mój syn mówi :D

ckai9jcgjazlduyd.png
Powodzenia ! :) Oby wynik był piękny. :) Ja w ogóle jestem w szoku, że taka super tutaj atmosfera, kiedyś byłam na innym forum i była często gęsta atmosfera bo coś tam. A tu tak miło. ;) Oby to się nie zmieniło! :)

Powodzenia ! :) Oby wynik był piękny. :) Ja w ogóle jestem w szoku, że taka super tutaj atmosfera, kiedyś byłam na innym forum i była często gęsta atmosfera bo coś tam. A tu tak miło. ;) Oby to się nie zmieniło! :)
No suuuuper tu jest!! Bo z nas fajne babki :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas sami pobierali dokument bo my się tu urodziliśmy. Ale myślę że nie będą robić problemu.. jak pojdziecie załatwiać to dopytaj o ten akt

Ja tam też nie będę miała problemu bo się tutaj urodziłam, no cóż zobaczymy. Jeszcze świadka trzeba będzie powiadomić no i muszę ogarnąć sobie świadkową! :D Po nowym roku widzę się właśnie z koleżanką, która miała być moją druhną i zapytam ją o świadkowanie. Było by super jakby się zgodziła bo wtedy świadkowali nam by Karol i Karolina. :D

@KatiNail u Ciebie to tylko formalność beta na pewno wysoka nie na innego wyjścia :)
@daga11 jak u Ciebie mam nadzieje ze dobre wieści trzymam mocno &&&

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@KatiNail u Ciebie to tylko formalność beta na pewno wysoka nie na innego wyjścia :)
@daga11 jak u Ciebie mam nadzieje ze dobre wieści trzymam mocno &&&

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie dalej nic nie wiadomo. Wieczorem wczoraj test o czulosci 10 cos pokazal widocznego golym okiem, dzisiaj rano test 25 pokazaj jakis cien ale nie wiem... czekam dalej ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dalej nic nie wiadomo. Wieczorem wczoraj test o czulosci 10 cos pokazal widocznego golym okiem, dzisiaj rano test 25 pokazaj jakis cien ale nie wiem... czekam dalej ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
A będziesz szła na bete?

reklama
Do góry