reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

Ot to. My musimy walczyć, ale na pewno tak jak Tobie, nam wszystkim ta walka w końcu przyniesie skutek. :)
Ja miałam głupie szczęście że tak szybko się udało [emoji23][emoji23]

ckai9jcgjazlduyd.png

reklama
Tak się rozglądam jak już widziałyście za strojem na nasz ślub. I tak znalazłam fajny zestaw dla mojego przyszłego męża, z ciekawości zapytam Was o opinię:
pol_pl_Stylizacja-nr-374-muszka-marynarka-koszula-spodnie-chinosy-61228_1.jpg

Na pewno zamiast muchy będzie krawat tylko raczej nie czerwony.
Uroczystość nie będzie duża, tylko małe przyjęcie/obiad dla najbliższych. I co powiecie? :) Mój ukochany jest taki bardziej szeroki i mam nadzieję, że dobrze by wyglądał w takim zestawie.

Hej dziewczyny :)

Chcialabym do Was dolaczyc,czytam wiele forum bo juz fisiuje ;) i tutaj jest najmilej :)

Krotko o mnie: mam 27 lat i staramy sie o pierwsza dzidzie. Jestem po poronieniu we wrzesniu wiec jednak moge byc w ciazy ;)
U mnie 21 dc takze trzymajcie kciuki.

Trzymam kciuki za kazda z Was oby w 2018 nam sie udalo! :)

Chcialabym do Was dolaczyc,czytam wiele forum bo juz fisiuje ;) i tutaj jest najmilej :)

Krotko o mnie: mam 27 lat i staramy sie o pierwsza dzidzie. Jestem po poronieniu we wrzesniu wiec jednak moge byc w ciazy ;)

Trzymam kciuki :* już blisko do testowania :* mi w 21 DC już wyszedł pozytywny test , ale miałam w tym cyklu wcześniej owulacje i szybko zagnieżdżanie :)
Kiedy planujesz testować? :*

ckai9jcgjazlduyd.png

Witam nowa staraczke :)
U mnie 23dc ale owu miałam 17dc więc dopiero 6dpo. Kiedy testujesz?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

@ powinna przyjsc 4-6 stycznia wiec sama sie zastanawiam kiedy to zrobic... bo tak naprawde nic nie czuje ani w jedna strone ani w druga ;) dlatego tak czytam kiedy Wy testowalyscie :)
Wrocilam do inofemu moze cos pomoze ;) macie jakies opinie o tych saszetkach?

Hej! :) Fajnie, że do nas dołączyłaś. Zapisz się do naszej tabelki tnij.at/starania2018

reklama
Do góry