Ja miałam głupie szczęście że tak szybko się udało [emoji23][emoji23]Ot to. My musimy walczyć, ale na pewno tak jak Tobie, nam wszystkim ta walka w końcu przyniesie skutek.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam głupie szczęście że tak szybko się udało [emoji23][emoji23]Ot to. My musimy walczyć, ale na pewno tak jak Tobie, nam wszystkim ta walka w końcu przyniesie skutek.![]()
Oj już nie gadaj takJa miałam głupie szczęście że tak szybko się udało [emoji23][emoji23]
![]()
Po staraniach o Aleksa tyle czasu tak właśnie twierdzę [emoji23]Oj już nie gadaj tak![]()
Trzymam kciuki :* już blisko do testowania :* mi w 21 DC już wyszedł pozytywny test , ale miałam w tym cyklu wcześniej owulacje i szybko zagnieżdżanieHej dziewczyny![]()
Chcialabym do Was dolaczyc,czytam wiele forum bo juz fisiujei tutaj jest najmilej
![]()
Krotko o mnie: mam 27 lat i staramy sie o pierwsza dzidzie. Jestem po poronieniu we wrzesniu wiec jednak moge byc w ciazy![]()
U mnie 21 dc takze trzymajcie kciuki.
Trzymam kciuki za kazda z Was oby w 2018 nam sie udalo!![]()
Witam nowa staraczkeHej dziewczyny![]()
Chcialabym do Was dolaczyc,czytam wiele forum bo juz fisiujei tutaj jest najmilej
![]()
Krotko o mnie: mam 27 lat i staramy sie o pierwsza dzidzie. Jestem po poronieniu we wrzesniu wiec jednak moge byc w ciazy![]()
Hej!Hej dziewczyny
Krotko o mnie: mam 27 lat i staramy sie o pierwsza dzidzie. Jestem po poronieniu we wrzesniu wiec jednak moge byc w ciazy
W ciąży z synem też nic nie czułam [emoji6]@ powinna przyjsc 4-6 stycznia wiec sama sie zastanawiam kiedy to zrobic... bo tak naprawde nic nie czuje ani w jedna strone ani w drugadlatego tak czytam kiedy Wy testowalyscie
![]()
Wrocilam do inofemu moze cos pomozemacie jakies opinie o tych saszetkach?