Ja mam wiz dopiero przed 20![]()
wieczność cała....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wiz dopiero przed 20![]()
Serio? Ale ja ma to nie dostaje rwfundacjiNa bratyslawskiej masz kochana po 130![]()
U mnie też AH i inralipid w dniu transferu.
Odliczam dni do okresu, żeby się przygotowywać do transferu. Jeszcze nigdy tak na niego nie czekałam.![]()
na lutinusa nie ma refundacji, po prostu różne apteki same narzucają sobie marżeSerio? Ale ja ma to nie dostaje rwfundacji![]()
Chciałam żeby dali zamiennik Ale powiedzieli że do bety mam to zażywać bo najlepiej się wchłania z innychPoproś o utrogestan (jest tak dobry jak lutinus). Tylko receptę można zrealizować w czechach, ale kosztuje 28 zł więc warto się przejechać![]()
9 stymulacji 9 punkcji wizty leki i laparoskopia chyba nawet więcej+ 9 koła za badanie PGS które jest o duże potlucStrasznie dużo.Mam nadzieję, że już wkrótce będziesz w ciąży.
Ale jaja dałam się wyfrajezyc...ta apteka faktycznie jest fajna kiedyś pozwolili nam oddać lek za tysiąc zł do stymulacji I oddali kasę.na lutinusa nie ma refundacji, po prostu różne apteki same narzucają sobie marże
Jestem już po doktor długo robił usg z kamienną twarzą ale wkońcu się uśmiechnął i jest pecherzyk, bał się tak jak ja że to pozamaciczna, tylko pecherzyk malutki następna wizyta za tydzień i obowiązkowo endokrynolog bo mam hashimoto i tsh mi skoczylo do 2. Jeszcze nie dowirzam sam doktorek się śmiał że hyba profesure zrobi na moim przypadkuSuper, o ktorej masz?
9 stymulacji 9 punkcji wizty leki i laparoskopia chyba nawet więcej+ 9 koła za badanie PGS które jest o duże potluc
Cudnie!!! Tsh w granicach 2 to nieduzo, ja na takim podchodze normalnie, ale nie mam problemow z tarczyca i dr mowil ze nie bedziemy grzebac zeby sie nie rozregulowalo wszystko.Jestem już po doktor długo robił usg z kamienną twarzą ale wkońcu się uśmiechnął i jest pecherzyk, bał się tak jak ja że to pozamaciczna, tylko pecherzyk malutki następna wizyta za tydzień i obowiązkowo endokrynolog bo mam hashimoto i tsh mi skoczylo do 2. Jeszcze nie dowirzam sam doktorek się śmiał że hyba profesure zrobi na moim przypadku