Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Mam USG według badania z 3 listopada, to był 8 tydzień.
I jak na tym usg? Dzidzia ma wielkość odpowiadającą 8 tygodniowi? Myślę , że jakby było coś niepokojącego to lekarz na pewno by Cię poinformował
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam USG według badania z 3 listopada, to był 8 tydzień.
Dziękuje za odpowiedzi i podpowiedziJak lekarz nic nie mówi to pewnie nie masz sie czym martwic, tak jak koleżanka napisała jeśli masz to możesz porównać usg![]()
Prenatalnych nieI jak na tym usg? Dzidzia ma wielkość odpowiadającą 8 tygodniowi? Myślę , że jakby było coś niepokojącego to lekarz na pewno by Cię poinformowałA badania prenatalne robiłaś?
Tak, pierwszaNie ma sprawy wkoncu po to jest tutaj to forum żeby się wspierać, doinformowywac itdA to Twoja pierwsza ciaza?
Prenatalnych nieWłasnie chyba gdyby dzieciątko było większe niż wskazuje ostatnia miesiączka i wyliczenia to by coś lekarka wspomniała. Na ten moment według miesiączki jest 16 tydzień a według USG 17sty
![]()
Jeszcze nic, tylko takie bulgotanie czasemNo czyli spokojnie na pewno jest OkiA ruchy już czujesz?
Jeszcze nic, tylko takie bulgotanie czasem![]()
po 20 czerwcaNo to fajniejeszcze troszkę i pewnie poczujesz wyraźne ruchy
A na kiedy masz termin?
po 20 czerwca![]()