zaplątana 12
Zaciekawiona BB
Dziękuje i wzajemnie wszystkiego dobregoFajnieja na 8z miesiaczki lub 10 ego (USG)lipca zależy kiedy maluszek wyskoczy
zycze Ci spokojnych miesięcy do czerwca dbaj o siebie i niczym się niemartw
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuje i wzajemnie wszystkiego dobregoFajnieja na 8z miesiaczki lub 10 ego (USG)lipca zależy kiedy maluszek wyskoczy
zycze Ci spokojnych miesięcy do czerwca dbaj o siebie i niczym się niemartw
![]()
A czy mogło być tak ze ostatnią miesiączkę miałam 25.08.2017, a zapłodnienie miało miejsce 7.09.2017? A USG wskazuje na 17 tydzień? na dzień 08.01.2018Później dzieci różnie rosną
Mój synek na początku też rosnąl idealnie do tygodnia
Albo coś zawyzone albo zanizone to normalne usg to tylko maszyna która ma zakodowane swoje wymiary
Mój synek miał od 25 tyg główkę większą o 3 tyg, lekarz mówił że może któreś z nas tak miało, taka jego uroda albo że się wyrowna porostu trzeba sprawdzać
I ze usg to właśnie tylko maszyna
Bo np teraz rośnie brzuszek i główka stanela w miejscu brzuszek stanie w miejscu a główka będzie rosnąć
I mówił że jak donosze do końca to pewnie się wyrowna i faktycznie poszłam w 38 tyg główka idealnie do 38 tyg , i ładna kształtna mała ma
A ciążę miała 2/ 3 tyg młodsza
Bo miałam cykle nieregularne przed ciąża i liczyli mi według usg nie ostatniej miesiączki
Bo jak robiłam test to byłam w 6 tyg i nic nie było widać a okazało się ze to był 3/4 tydzień
Owu miałam późno
Pewnie ze mogło może owu tak wypadłaA czy mogło być tak ze ostatnią miesiączkę miałam 25.08.2017, a zapłodnienie miało miejsce 7.09.2017? A USG wskazuje na 17 tydzień? na dzień 08.01.2018
Chodzi o to że nie pamiętam czy miałam miesiączkę we wrześniu, i zastanawiam się czy to możliwe abym ostatnią miała w sierpniu 25, a teraz dziecko ma dopiero 17 tydzień.Pewnie ze mogło może owu tak wypadła
Ważne że jest wszystko ok a usg nie masz się czym martwić
Cżyli jeszcze raz który masz tydzień a który powinnaś mieć według okresu?
Tak wychodzi 5 miesiac dobrze jestChodzi o to że nie pamiętam czy miałam miesiączkę we wrześniu, i zastanawiam się czy to możliwe abym ostatnią miała w sierpniu 25, a teraz dziecko ma dopiero 17 tydzień.
Właśnie nie zabardzo bo według usg to jest poczatek 4 miesiaca (17 tydzień )Tak wychodzi 5 miesiac dobrze jest
Teraz to nie istotne
Ważne że rośnie i że wszystko ok narazie.
Teraz będziesz miała polowkowe tam Ci bobasa przeswietla z góry na dół
Ile waży?
A czy mogło być tak ze ostatnią miesiączkę miałam 25.08.2017, a zapłodnienie miało miejsce 7.09.2017? A USG wskazuje na 17 tydzień? na dzień 08.01.2018Moj maluch na poczatku szedl zgodnie z tygodniami a przed prenatalnymi byl wiekszy o tydzien. I tak mu zostalo. Jak bylam w 37t5d w szpitalu na badaniu, to wpisali mi, ze jestem w 39tc. Bo termin porodu z prenatalnych przesunal sie o tydzien. Tylko, ze ja wiem, ze mialam wczesniejsza owulacje niz zwykle. Roznica wzrostu o kilka dni jest normalna. I poki lekarz nie widzi nieprawidlowosci nie ma sie co martwic na zapas.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom